AKTUELNO

Ništa nije sakrio!

Pevačica i rijaliti zvezda, Zorica Marković, sinoć je proslavila otvaranje svog novog restorana "Prava priča", a mnogobrojne poznate ličnosti upotpunile su ovaj gala događaj. Jedan od njih bio je voditelj i bivši zadrugar, Filip Đukić, koji je za Pink.rs progovorio o svom odnosu sa Paulom Hublin, za koju se spekulisalo da je zaplovila u ljubavne vode upravo sa Đukićem.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na samom početku razgovora, Filip je otkrio šta je poželeo Markovićevoj.

Tebra, Panda je imao najjaču foru. Došli smo zajedno, kaže on njoj: "Zoko, nismo ti doneli cveće, jer nisi groblje", tako da, eto, u tom stilu smo ušli – kaže Đukić kroz smeh.

Upitali smo ga i da li se čuje sa nekim od bivših zadrugara.

E, niti znam ko dolazi, niti sam pit'o, niti skit'o, čujem se samo sa Pandom, bukvalno se čujemo i viđamo svaki dan, sarađujemo za "Jutarnji" – priča on.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ipak, ono što nas je najviše zanimalo jeste njegov odnos sa Paulom Hublin. Naime, Filip je nedavno otišao za Zagreb, pa su mnogi posumnjali da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Moj odlazak u Zagreb je bio poslovan, nema veze sa njom. Pa dobro, ja sam devojku video na finalu i na finalnoj žurci, to je to što se tiče toga. Dopisujemo se, ali se nismo videli – kaže Filip, a zatim otkriva da li je zaljubljen.
Pa, brate... Ima tu neka simpatija, ali neće biti ovde večeras – rekao je Đukić kroz osmeh za kraj.

Foto: Pink.rs/I. Paunković

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Filip Đukić