AKTUELNO

Ne prestaju da iznenađuju!

Prilogom smo se vratili u "Zadrugu 4" i odnos Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića, koji je dodatno začinio Vladimir Tomović:

Samo Bog zna kakve je Vladimir imao namere, mislim da je njemu sve rijaliti. Možda sam mogla mudrije da postupim, ali sam dosta toga naučila, meni je to bilo nejasno u početku, ali čovek koji ustaje i govori da je zaljubljen u Jovanu, a onda govorio "Samo ti" i ostalo. On je hteo da me ponizi, ali ne znam što je ljudima toliko fascinantno ako je nekoga uhvatio za si*e, on je mene zagrlio, pa je tako bilo. Ja sam bila slobodna, bilo je i flertovanja i šetanje... Ja sam njega sve bolje upoznavala i shvatila da naši načini razmišljanja nikada ne mogu da se poklope, ali mi je bio zanimljiv - komentarisala je Rialda.
Pitao sam je za odnos sa Vladimirom, ali mi je ona rekla da je to sve bio neki hir prema bivšem dečku, meni je to bilo smešno, znao sam šta misli o Vladimiru i nisam sumnjao. Ja sam navijao za tu njihovu vezu od samog početka, gurao sam ih. Trudio se da me ponizi na sve moguće načine, zabolelo ga je što ne može ništa da uradi. Zamisli tu nemoć, da čoveka pljuneš na kraju. Da sam kvarniji, on bi bio kući mesecima ranije, ja bih ga poslao kući- otkrio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga