AKTUELNO

Oni uveliko traže plac i već znaju šta njihov dom mora da ima.

Poznati bračni par, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, koji otkad su se venčali žive u njenom stanu, planiraju da izgrade kuću u kojoj će im biti komfornije.

Oni su počeli da traže plac na kojem će sledeće godine izgraditi vilu u koju planiraju da ulože 500.000 evra.

Pošto nisu ljubitelji gradske vreve i kako Ana želi veliko dvorište, odlučili su se za nekretninu na Avali, piše "Informer".

Pevačica je već odlučila šta želi da njena kuća poseduje, pa će arhitekta morati u nju da smesti bazen, mini spa-centar, spavaće sobe sa zasebnim kupatilima i velike garderobere.

– Nećemo kupiti kuću u centru grada, to će pre biti kod Avale. Videli smo neke lepe placeve i gradićemo kuću od početka. Kada se odselimo retko ću dolaziti u grad. Blizu mi je autoput, što znači aerodrom - kuća i to je to – rekla je Ana u jednoj emisiji i tako potvrdila pisanje "Informera".

Njih dvoje su zajedno sa glumcem Srđanom Žikom Todorovićem i glumicom Danicom Maksimović članovi žirija šou programa "Ja imam talenat", koji od četvrtka u 21:15 počinje da se emituje na Televiziji Pink, najgledanijoj televiziji u regionu, što je garant da će ova sezona biti nezaboravna.

V. T.

'