AKTUELNO

Sada je sve objasnila!

Mila iz Beograda uključila se kako bi prokomentarisala večerašnje gošćee i uputi im par pitanja:

Mislim da je Jovana bila izuzetno drska. Jovana, suviše si mlada da bi imala taj način ponašanja - počela je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznajem da jesam, ali sam suviše mlada i da bih ovo istrpela - odgovorila je Jovana.
Nisi mogla da izađeš i vidiš nešto što mi nismo već videli. Toliko si večeras nervozna, ne znaš šta ćeš sama sa sobom, dobro si svesna da se ne ponašaš u skladu sa svojim manirima - dodala je gledateljka.
Dosta sam trpela uvrede na svoj račun, da bih i sada trpela - rekla je Jovana.
Sandra, pozdrav za tebe, ušla si u Zadrugu sa jednim oštrim stavom, protiv preljubnica, a onda si sve to promenila i bila podrška Tari i Ša. Šta je razlog? - upitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da sam protiv prevare. Kada je u pitanju Kija, taj odnos, nisam upirala prstom i osuđivala, ali da je to bilo katastrofa-jeste, to je odjeknulo tek kada je Kija ušla i kad je Sloba dozvolio ljubavnici da vređa njegovu suprugu, tada sam ja postala Kijin fan. Nisam bilo koga nagovorila da se razvede, moj bivši drug Ša je propustio da kaže da sam se borila za njegov brak i da se skloni od Tare - govorila je Sandra.

Zatim ju je gledateljka upitala i za odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša:

Mislim da je Maja opsednuta Janjušem, nije to klasična ljubav. Videlo se da se Maja i zaljubila u Čorbu, a sa Janjušem je to neka vrsta bolesne ljubavi - prokomentarisala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga