AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon uključenja Darko Tanasijević pokrenuo je temu oko sukoba Jovane Ljubisavljević i Sandre Rešić koji je nasatao nakon završetka Zadruge.

Zbog čega si se razočarala? - pitao je Darko Jovanu.
Neke rečenice mogu da prikačim uz Sandru, ali naslove izbiće rat .. - započela je Jovana.
To je sam rekla - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Prisvjoiću to onda uz nju, nije mi išlo. Svi klipovi i stvari koje su mi rađene, ja sam bila gluva i nema. Ermina ne može da me razočara jer menije ni očarala. Za Sandru nema materijal za koji može da nas dovede do suda, nije mi uvredila čast. Razočarala me je, kad je izašla bilo mi je žao i rekla sam joj da poljubi Cicu. Uvek je iznosila svoje stavove, zajedno sa Markom. Kad sam izašla nisam očekivala da vidim neke klipovi iz pušionice, a kada je svesna da je preterala kaže da se pusti klip u četvrtak - rekla je Jovana.
Misliš da je to namerno rekla? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Znam kad jesto bilo, opasno si me iznerivrala. Nešto si lažnucula, ja sam te čak pitala i šta poričaš i ja sam se okrenula u kameru i tražila klip u četvrtak - dodala je Sandra.
Ja sam sa tobom provodila dosta vremena, negde smo se i razumele. Pri napadima sam uvek vikala i plakla - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad ne bih rekla da je ona folirant, ona je mene izdovojila od cele mase. Ja sam nju ispratila dušom i srcem, a kad sam izašlo to me je dečekalo. Čula sam za majku da je bila protiv mene i da sam lisica - rekla je Jovana.
Moram da te prekinem. Ja sam neko kome je jezik brći od pameti i uvekla sam majku u sve tu, Stefan, Osman. Pregledala sam prepiske i njene privatne prepiske sa Osmanom, gde on priča o svom sinu, ona o meni. To navodno što je moja majka privatno rekla, sveće je stiglo za mene, a dato tebi. Nikad u životu kao što se Osman zakljinje u svog sina, ja neću biti taj čovek, moja majka kaže da to nikada nije rekla. Ona je u par poruka, koje nije htela da da, koje se tiču njih kao dva roditelja, ona je nju i Stefana zvala "tvoja deca", čak i kad je Miljana svašta radila, poslala je Osmanu poruku da joj je žao što njegova deca to proživljavaju. Nikad nije nazivala nju lisicom, moja keva nikad nije bila rijaliti mama. Ne bavi se time moja Cica. Strašno mi je zamerila što sam uopšte pomenula prepiske - objašnjavala je Sandra.
Nije bila reč o prepiskama - dobacila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni tražila da vratim da li je ona napisala ružnu reč za stefana, a kamoli za tebe. Zamolila sam je da mi to preda, zamoliću je o večeras - objašnjavala je Rešićeva.
Veruj mi da te poruke ja nisam pročitala jer me nisu zanimale - dodala je misica.
Prema tvojoj priču je nešto negativno rekla Sandrina mama Cica Stefanovoj maćehi Kristini ? - pitao je Darko Tanasijević.
Rekla je da su se sreli na rampi kad su predali poklon. Uživo kad su razgovarali nije bila za mene, za Stefana jeste da je fin, kulturan i dobar. Ona je to predstavila kao svoje mišljenje, koje je sa moje tačke gledišta bezpotrebno, jedino ako nije primetila neke tvoje insinuacije - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se meni Stefan svideo, ja bih bila ta koketa. One večeri se rekla da dok smo gledali Zolin spot da sam namerno naslonila nogu - pričala je Rešićeva.
Ne nogu, nego gu*u - dodala je misica.
Znaš da smo bile na bazenu. Ja sam sela tu, ne znam ni ko je sedeo pored mene, ni iza mene. Naslonila sam se, nisam ni gledala - rekla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga