AKTUELNO

Drama!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" pušten je ljubavni klip Sanje Stanković i Anđela Rankovića.

Jovana, da li misliš da ti nisi bila u "Zadruzi 4", da bi ovo opstalo? - pitala je voditeljka Ivanu Šopić Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da sam ja pretnja. Gledam ovaj klip i ovo mi je toliko smešno. Koliko god ovo nije lepo, osećam osećaj zahvalnosti. Krivo mi je što se ovo ranije nije desilo. Ko se zadnji smeje, naslađe se smeje. Anđelo i ja se smejemo, a vidite njen izraz na licu - rekla je Matora.
Botoks mi nije popustio. Da si me prebolela, ne bi imala potrebu da me ponižavaš i spuštaš. Da li je to zbog toga što me i dalje voliš ili želiš i dalje da me zgadiš ljudima? Očigledno je da me voliš. Molim te, preboli me - odgovorila je Sanja.

Matora je zatim prebacila Sanji Filipa Cara, Kristijana Golubovića i Nenada Aleksića Ša.

Sama si izabrala kako ćeš da se ponašaš. Što ti ne bi Kristijan gurnuo prst u b*lju, da bi bila druga Stanija... Tebi su j, pa si se ograđivala. To su tvoji izbori, šta, mene se neko uplašio? - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima klip gde si govorila da ćeš namerno da peckaš Anđela - poručila je Sanja.
Ja priznajem, ali nisam ja samo bila tu deset meseci. Šta su ti drugi radili, a ja sam najgore prošla... Odrala si me u svakom smislu. Šta je bilo kad si pitala Cara da idete u WC da se j*bete? - uzvratila je Matora.
Ti si gore stvari radila. Da li je moguće da te toliko bolim? Ti si najveći manipulator i najveće zlo. Sedi, šta si se toliko uzrujala? - poručila je Stankovićeva kada je Matora skočila ispred nje.
Priznaj sve svoje greške, nisam ti ja jedna jedina greška. Ja kriva za tvoje učešće? Ti voliš ove što te j i spuštaju. Ja ti to nisam radila. I sad bi se poj*bala sa Carem da on to hoće - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakvi, i njegove klipove sam videla - odgovorila je Sanja.
Malopre mi je bilo krivo, Moniki neću da pređem samo zbog onog što mi je rekla, inače je super riba. Ti si samo bolja od Monike što mi nikad nisi Dunju u usta uzela, inače me je Monika više ispoštovala u vezi kao partner za 4 dana, nego ti za sve godine. A da si ti ravaku, ravaku si - pričala je Matora.
To što vređaš mene sada, samo vređaš sebe. To govori o tebi, kako kažu u Zadruzi. Samo mi daješ za pravo da mislim da ti je i dalje stalo do mene - istakla je Stankovićeva.
Da ja hoću, ti bi bila sa mnom i to si mi rekla! - istakla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.