AKTUELNO

Haos traje!

Emisija "Narod pita" je u toku. Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su gosti kod Ivane Šopić. Na početku emisije tenzija nije zaostala. Od samog starta su krenuli sukobi i žučne svađe!

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jako burno počelo, jasno je da njima nije svejedno! - rekla je Ivana.
Šta god da smo god rekle ako se kaje neka kaže. Šta god da bude posle ove emisije, uvek ću ti pružiti ruku. To što te ja častim pićem to je nešto drugo. Ne moraš da se pripremaš za susret sa mnom - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene ovde kanališ i pljuješ, pripremila si se. Ovde ti neko šalje neke poruke da bi me blatio, a meni nešto kažeš - rekla je Sanja.
Zašto se nisi javila Ljubi? - pitala je Šopićka.
Rekla je da sam se dopisivala sa Mininim bivšim dečkom i to je zaklela Jovanu da ne laže to, a na kraju je odrukala! - odgovorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je izašla sa Ljubom, Minin dečko, ustvari verenik, je bio sa Ljubom sa kojom je jako dobar. Sanja ga je videla i svideo joj se. Ona njih nije spojila, nego su se tu zatekli, ona je samo njega poznavala i našli su se tu - rekla je Matora.
Meni to što ljudi govore ne govore da bi lagali ili meni skočili u očima nego zato što je istina. Ti to ne kapiraš! Ja sve znam i osećam i znam kada lažeš, i kada mi je Vladimir rekao sve ja sam sve znala. Kad je počela priča njena i Anđela, tada mi je rekao. Neće mi nikada biti prijatelj ali se zainatio i potvrdio sve. Sanja je rekla kad sam je pitala za to rekla je da nije istina. Čak sam i prepisku dobila - pričala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo to što ti kažeš, jesu bili klipovi, dopisivanje, ali nije bilo toga, polnih organa - navela je Stankovićeva.
Što nisi blokirala poruku i rekla nemoj da mi šalješ polni organ? - pitala je Jovana Sanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma daj neću više da pričam o ovome, to je moja stvar! - rekla je Sanja.
Misliš li da je to bilo iz inata to dopisivanje zbog Lune i narukivice? - pitala je Ivana.
Jeste naravno, nemoj mi to kao neću ništa ni sa kim, ali mi slobodno šaljite polne organe - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga