AKTUELNO

I dalje je nejasna situacija, a svi se pitaju šta se tačno dešava između Tare i Ša!

Priča o raskidu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša pokrenula se kada je Simova obrisala sve slike koje imala sa reperom, a zatim imala niz storija sa citatima koji sugerišu da je došlo do raskida. Ovo se desilo dok su bili u zajedničkoj poseti Severnoj Makedoniji, gde je Simova upoznala repera sa svojom porodicom i prijateljima.

Foto: Jelena Simonović, Instagram.com/tarasimov

Ša je imao priliku da progovori o ovome sinoć u emisiji "Narod pita", gde je trebalo da gostuje sa Sandrom Rešić i Markom Đedovićem, ali se nije pojavio. Reper je imao rat preko društvenih mreža sa Đedovićem, a zatim se zaputio na put, i to poslovni.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Ša je na svom profilu objavio da ima nastup u Bosni i Hercegovini, a objavio je i stori kako vozi kola, verovatno na putu do tamo.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Tara je sa druge strane odlučila da se se provede. Objavila je stori kako se vozi sa svojom drugaricom, a zatim i sliku iz kafića.

Foto: Instagram.com/tarasimov

Tara je uživala u koktelima sa svojim prijateljicama, a ovo podseća na situaciju od pre par meseci kada je Simova diskvalifikovana iz "Zadruge" jer je napravila haos. Naime, ona se i tada provodila, a Ša je ostao da zaradi novac za njih dvoje.

Foto: Instagram.com/tarasimov

Autor: Pink.rs

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov