AKTUELNO

Gosti otkrili sve kroz "brza pitanja"!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou", autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je dobro poznatu ekipu od prošle nedelje, kako bi upotpunio priču sa Zanzibara. Naime, u studiju se ponovo našla muzička grupa "Hurricane", Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana BOOM Nikolić, kao i pevačica Anđelina, glumica Milica Majkić, reper Gazda Paja i glumac Vuk Kostić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku emisije, usledila su "brza pitanja", a Vuk Kostić je probio led.

Vuče, koga bi od ekipe koja je išla na Zanzibar sasvim slučajno upucao u lovu? – glasilo je pitanje za glumca.
Toliko mi je bilo lepo, ja sam jako nepoverljiv prema strancima, ali cure su bile super, uvek da me vodite. Ja slabo jedem, malo pijem, lovim ribo i ekonomičan sam za održavanje – kaže Kostić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelina, sa kojom uragankom bi snimila duet, da moraš da biraš? – usledilo je pitanje za mladu pevačicu.
Sa Ksenijom, naravno. Nas dve smo išle zajedno u srednju školu, živele smo zajedno, nikad se nismo posvađale. Sve smo zajedno radile, samo zbog toga biram nju, inače devojke su divne – otkrila je Anđelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pajo, da li ti se preko društvenih mreža nekada udvarao neki muškarac? – glasilo je pitanje za repera.
Jeste! Hvala Bogu na onim "blurovanim" fotkama. Nije bilo nešto da sam baš izvalio, ono, ništa direktno. Možda je nešto indirektno bilo, a ja to nisam skontao kao muvanje, ali te slike retardirane sam dobio jedanput-dvaput, u koje nisam ušao, ali sam pretpostavio o čemu se radi – ispričao je Gazda Paja.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, navedi dva glumca na koje si se svojevremeno ložila kad si bila mala – usledilo je pitanje za glumicu Milicu Majkić.
Vuk Kostić – rekla je kao iz topa Majkićeva.
Šta pričaš to, bre?! Pa, nemoj to da pričaš pred ljudima – rekao je Kostić kroz osmeh.
A drugi... Andrija Milošević. Radili smo zajedno jednu predstavu, tad sam bila baš klinka, osnovna škola, to je bila moja predstava i Andrija je igrao u njoj. Ali i Vojin Ćetković – otkriva mlada glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ksenija, pored tvog tate, navedi još dve "krindž" osobi sa estrade – dobila je Ksnenija pitanje.
Pa... Ksenija Knežević i Anđelina – rekla je uraganka kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, fudbaler Nemanja Gudelj ti je prokomentarisao jedan snimak na Instagramu kratko i jasno, da li ima šanse kod tebe ili ne? – upitali su Sanju Vučić.
Jao... Nemanja Gudelj i njegov brat Dragi su moji drugari. Sad ne znam da li se misli u romantičnom smislu... Pa, mislim, on je super tip – kaže Vučićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana, sa kim bi se radije zaglavila u liftu, sa Gazda Pajom ili Vukom Kostićem? – glasilo je pitanje za vatrenu plavušu.
Joj... Pa, sa Vukom, možda, 'ajde. Uliva sigurnost čovek, izvini Pajo, ja tebe mnogo gotivim, ali ovo njegovo iskustvo – odgovorila je Ivana Nikolić kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Angellina

#Gazda Paja

#Ivana Nikolić

#Ksenija Knežević

#Milica Majkić

#Sanja Vučić

#Vuk Kostić

#hurricane