AKTUELNO

Bora Santana spakovao je kofere i, kao što je mesecima ranije najavljivao, bez Milice Kemez zbrisao u Budvu, gde je rešio da se provede s društvom.

Jedna od rasprava nekadašnjih partnera u emisiji "Zadruga- Narod pita" vodila se oko Borinog najavljenog putovanja u Budvu, gde je isplanirao da idem sam, bez svoje nekadašnje lepše polovine, pod izgovorom da želi da se "opusti sa svojim prijateljima", zbog čega je Milica negodovala.

Foto: Instagram.com/borasantana

"Šta se desi u Budvi, ostaje u Budvi" - govorila je tada Milica, koja je svima stavila do znanja da joj je više nego jasno na šta će se, prema njenim rečima, svesti Borino letovanje na crnogorskom primorju. Santana nije mario za kritike, već se brže-bolje spakovao i, kao što je mesecima unazad najavljivao, nedugo nakon završetka "Zadruge" zbrisao u Budvu bez Milice, a sada je njegovu odluku za Pink.rs prokomentarisala ona.

Ima pravo da radi šta želi, on je slobodan muškarac. Neka se lepo provedu. Još ako im se pridruži ekipa iz "Zadruge", meni će biti sve na mestu, kao što sam pričala sve unapred šta će biti, tako je i bilo. Imam bitnijih stvari za rešavanje - poručila je Milica.

Foto: Instagram.com/milicakemezofficial

Podsetimo, Bora je odmah po dolasku u Budvu objavio snimak sa luksuzne jahte, gde narednih dana planira da uživa sa svojim prijateljima, među kojima su i neka domaćoj javnosti poznata lica - biznismen Dejan Palić Makarona, inače bivši emotivni partner Tamare Đurić, kao i estradni menadžer i partner Sandre Afrike, Aleksandar Moskovljević Mikiša. Inače, Milica je prethodnih meseci u "Zadruzi", dok je bila sa Borom, u više navrata negodovala zbog njegovih najava da će ovog leta putovati i provoditi se s Mikišom, znajući da su u njihovom društvu uvek mlade, atraktivne devojke.

Autor: D.T.

#Bora Santana

#Milica Kemez