AKTUELNO

O ovom odnosu se spekulisalo!

Naredni prilog koji je prikazan u emisiji "Narod pita" bio je flert Sandre Rešić i Anđela Rankovića, a voditelj Milan Milošević zamolio je Sandru i Marka Đedovića da prokomentarišu ovu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Po mom mišljenju, zaljubila se... Svideo joj se, nešto se tu dešavalo, nešto je obostrano bilo, neko dopaduckanje. Ali u svemu tome su pazili jedno na drugo. Anđelo dođe pa mi kaže da mu je žao ako ovo napravi Sandri problem, pa onda dođe i kaže isto. Sandra je videla kuda to vodi, pa je iskoristila Natašu Radan i prvi put je od nje napravila pozitivnog lika, koji prvi put nije kriv za nešto. Prvi put je napravila žrtvu od Nataše Radan - rekao je Đedović.
Sandra, što si ti toliko bežala od toga? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam ja shvatila da su pitanja dostigla vrhunac onoga kako se ja ne osećam, a to je da se nisam zaljubila... Mene je smirivalo da provodim vreme sa njim, prijalo mi je, došao mi je kao mir, pričali smo o glupostima. On maštao o Ibici, ja o Budvi... Bio je neko ko mi se tu našao. To je bio neki 6, 7. mesec kada sam se ja toliko pogubila u rijalitiju, kada su svi nešto pominjali moje ime, kako su razgovarali sa mnom... Ja sam shvatila da sam se toliko bavila drugim ljudima, da sam zanemarila sebe. Anđelo je bio tu da se rasteretim, da se opustim. Pričali smo o svemu, osim o ljubavi i nije mi smetalo. Zaista je bilo bezazleno. Onda je posle mesec dana prestalo da bude bezazleno. Kada sam shvatila da je sledeći korak to (veza), a da se ja tako ne osećam, onda sam se povukla. Onda je došla Nataša. Koliko ja nisam bila fer, toliko ona nije bila fer. Zaista mi je žao što Anđelo nije razumeo poentu. Slažem se da nije pravi način na koji sam ono uradila, ali žao mi je što me Anđelo nije razumeo i što se tako završilo - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo se spekulisalo o tvom dečku. Sada te pita, da li imaš dečka? - pitao je Milan.
Na to pitanje nisam odgovorila ni u Zadruzi. Ko hoće da me muva, neka me muva, pa ja ako pristanem... Sa (Miroslavom) nisam još razgovarala, nisu se stvari rešile. Poslali su mi članak u novinama gde je Tara izjavila da se čula sa njim i da ja nemam dečka. Tada sam imala, sada nemam. Nemam muža, slobodna sam žena - dodala je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.