AKTUELNO

Nastavili sa raskrinkavanjem!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Marko Đedović i Sandra Rešić. Uveliko traje raskrinkavanje svih bivših zadrugara. U studio se uključila još jedna gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad ovako dugo nisam gledala emisiju. Javila sam se prvenstveno zbog Ša. Toliko ga pljuju a nikoga nije povredio. Tara i Ša su samo deca razvedenih roditelja, ona je napaćeno dete. Iz cele te priče meni je Ivana najbolje ispala i zaradila.Brak joj i onako nije valjao jer je i ranije varao. Ne bi trebalo da pljujete njih dvoje, ja se plašim za njihovo ponašanje i postupke - rekla je gledateljka.
Što se tiče Milice i Bore meni je to nešto bolesno. Spinovali su priču, Milica kao da se utopila u tuzi, u plaču. Kao da uživa da bude tužna. Maja isto bolesna, mislim da se njen otac šlepa uz nju. Što se tiče Maje, mislim da je Janjuš voleo ali u ovoj sezoni je samo iskoristio samo za s*ks - nastavila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite o Jovani misici? - pitao je voditelj.
Nju su svi kritikovali zaista. Devojka je lepa, vaspitana. Previše su je napadali, pokušala je da se odbrani. Mislim da je previše napadana od strane vaših gostiju - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Sandre, mislim da je pojeo rijaliti. Da je ostala svoja bilo bi sve mnogo bolje. Mislim da je stavila Rialdu ispred sebe iako je ona bolji čovek. Svidela mi se takođe i Aleksandra, dobra je duša, nikome ništa nije uzela za zlo - istakla je gospođa.
Car je jako loš čovek po meni. Što se tiče Frana mislim da je pokazao kućno vaspitanje, a kod Paule mi se sviđa njen stav. Ali ono što je radila ne podržavam. Kad sam videla njenog oca bilo mi je žao i shvatila sam da joj nije lako. Takođe, Jovaninog oca kad sam videla shvatila sam isto da joj nije lako - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta mislite o Nadici, pobednici Zadruge 4? - pitao je Milan.
Stalno je vrtela tri rečenice u krug. Nekako mi je bila teška. Ja sam iskreno želela da pobedi Miljana jer je najviše dala u rijalitiju. Bila je trudna, stalno je tu dala je najviše sebe - odgovorila je gospođa.
Kako biste prokomentarisali Boru i Milicu, takođe Rialda i Kenan i još jedan par Minu i Cara? - dodao je voditelj.
Kenan mi se ne dopada, mislim da se folirao, čula sam ga kako je opsovao. Milica i Bora to je bolestan odnos to mi nije normalno. Mislim da se Mina sveti muškarcima zbog onoga što je prošla, gleda na seks kao na sport - dodala je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si pucala po šavovima u svađi sa Rialdom? - pitao je Milan Sandru.
Ja mogu mnogo da trpim, ja nisam takva. Neke sitnice mogu da je iznerviraju, mene ne. Ja ne zameram trivijalne stvari, ja kada puknem ja se više ne vraćam. To nema veze sa njom, to ima veze sa svima, tako bih sa svakim. Bori sam praštala jer gledam na to da je on tkaav sa svakim, na rođenog oca da je krenuo isto bi rekao. To su psovke koje izgovara svima ne meni kao Sandri Rešić - rekla je Rešičeva.

Detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga