AKTUELNO

Drama!

Nakon pauze za reklame, voditelj Milan Milošević je najavio da je došao trenutak da Marko Đedović ekskluzivno u emisiji "Narod pita" pročita prepiske sa prijateljicom porodice Aleksić, koja tvrdi da je Nenad Aleksić Ša govorio laži o dobrom odnosu sa svojima i tome da oni podržavaju vezu sa Tarom Simov.

Kao što sam najavio pre reklama, Marko Đedović ima ekskluzivnu priču o Nenadu Aleksiću Ša - najavio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi piše prijateljica koja se sa njima čuje (porodicom Aleksić), sa bratom i snajkom, pričaju o svim situacijama. Ja sam i u onoj emisiji to znao, ali nisam imao tačne informacije, kada je Ša pričao ono kako su njegova majka i Tara super, da se zezaju i te fore. Ja ću pročitati šta mi je poslala:
"Oni misle da ona njega ucenjuje, da će iseći vene ili nešto uraditi sebi. On ima strah od toga, jer mu se neka devojka utopila sa celom porodicom, neki nesrećan slučaj. Za majku laže da je okej, ni sa kim nije okej. Sa Kizom (ocem) ne govori, njega krivi. Oni do njega ne mogu da dođu od Tare. Videli su ga na kratko, kad Peđa započne priču, ovaj (Ša) poludi. Po izlasku sa njima je bio top, a onog trenutka kada je Taru u studiju video, on se izobličio i više sa njima ništa nije imao. Dao mu je Peđa za taksi i otišli su kući. Nije tačno da su bili slepci, išli su na more kao klinci. Peđa je brinuo o Nenadu, majka je radila kao crnac da bi imali sve. Nije to tako kao što on priča. Imali su svoj stan, koji su posle podelili, taj na Fontani. Isplatio je Peđu, Peđa je kupio sebi stan. To što on (Ša) priča da daje svima, to nije tačno. On je razmaženi egocentrik. koji se plaši da ostane sam. On ne može da živi sam, uvek je išao iz veza u vezu. Oni do njega ne mogu da dođu, misle da idu u neki manastir, jer ovo njegovo ponašanje nije normalno. Kada je izašao, rekao je Peđi da je sve okej, da ga Tara ne zanima, a kada je nju video, bila je druga priča. Misle da on osudu ne može da podnese, nego da mu je lakše da lelem*da sa budalama. Misli da će sramota proći" - pročitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.