AKTUELNO

Ovoga puta se nisu složili!

U toku je emisija "Narod pita", Marko Đedović i Sandra Rešić su gosti sa kojima gledaoci ove večeri uveliko razgovaraju i postavljaju im svoja pitanja. Nakon priloga gde se vidi kako reper Nenad Aleksić Ša preko ogledala crta "Izvini, Ivv", voditelj Milan Milošević dao je reč Đedoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je ovo bilo iskreno? - pitao je Milošević Marka.
Mislim da jeste, poljuljan je bio kad je video Taru. Da je video Ivanu umesto nje bilo bi drugačije. Moguće da je sve ovo teranje inata. Mislio sam da će videti Ivanu možda kad izađe i da, tada bi mu se sve vratilo. Pitao me je, krio se iza kamere, da li mislim da bi se Ivana pomnirila sa njim - naveo je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se neću složiti sa Markom, ja ću to reći prosto, ne mislim da je to bilo istinito. Mislim da je to bila slamka spasa, kada je doživljavao pakao, pa da obrišem sve Tarino i da napišem "Izvini Iv". Mene bi bilo sramota da to napišem, ali ja sam mu poverovala tada, sada posle svega ništa mu ne verujem - navela je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je poljuljalo Taru da bude ubeđena da je Nenad voli? - pitao je Milan.
Samo sujeta, ona ne voli njega, ona nema emociju, nije dobiča ništa sem medijskog prostora, sem malo vožnje tih kola, malo popularnosti, crpi to iz mladosti kada nikome nije bila bitna pa ni roditeljima.. Želi da bude heriona savremenog doba i da bude uzor mladima - istakao je Marko.

Detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga