AKTUELNO

Očekivano?

Nakon pauze za reklama, gledateljka Miljana iz Zemuna nastavila je da razgovora sa Markom Đedovićem.

Ne mogu ništa da prokomentarišem, Rialda je vodila celu priču, Kenan je tu nja, nja, nja. Ona jeste bila fina, kulturna, izražavala se kako treba, ali mi je tu nedostajala ta muškost sa Kenanove strane. Najmanje dostojanstva u Zadruzi, po mom mišljenju, imale su Tara, Maja Marinković, Miljana Kulić - istakla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad ste već pomenuli Miljanu i dostojanstvo, sinoć mi je poslala poruku, a ja sam sedeo u Borči danas u kafiću i rekli su mi ljudi da su je videli u etno selu sa Zolom. Da nisu izlazili iz sobe, da su tamo zajedno. Možda je to Miljana htela da mi kaže. I Marija me je pozvala, ali nisam stigao da joj se javim. Eto, čuo sam da i posle Zadruge, dostojanstvo nema baš neke vrednosti - otkrio je Đedović.

Foto: Pink.rs

Kao Janjuš i Maja. Ne bi me iznenadilo da se pomire. Mislim da mogu da opstanu Rialda i Kenan, vatra i voda, 97%, a ovo ostalo ništa. Čak ne verujem ni u Karićevu ljubav. Misica se ponaša bahato. Ne kaže se za džabe, daj čoveku pare i vlast, da vidiš kakav je. Posle one emisije njihove, meni se smučilo - istakla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, ti si školovan čovek. Svi znamo ko je Maja, odakle ti ideja da pošalješ Maju da se muva sa Čorbom? A Maji daj i plastičan, ona će da bude srećna, a ne pravi. Ona je žena nimfomanka - rekla je gledateljka.
Janjuš je tada Maju provocirao sa devojkama, ja sam Maji samo tada rekao da ode u pab, jer je Čorba gleda. Ja se nisam nadao da Maja može takvu stvar da uradi. Mi žene optužujemo za nimfomaniju, a postoje i muškarci. I razmislite o opciji da je Maja ostala bez Janjuša, jer je ostala i bez para, danas se potegla i ta tema - dodao je Đedović.
Htela sam samo da dodam, postoji ta jedna kontradiktornost koja se javlja. Da li je Janjuš sa Majom iz ljubavi, osvete... Mogla bih da poverujem da je neka vrsta osvete. Ali kako onda dođe do toga, da ti dođeš do toga da dobiješ papir da izgubiš starateljstvo, tu valjda prestaje osveta? To se mnogo kosi sa svim onim što je Janjuš pričao - zaključila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.