AKTUELNO

Njihov sukob rasplet je doživeo na sudu, gde se čeka epilog.

Otkako je Tara Simov 2019. godine ulaskom u treću sezonu "Zadruge" izašla iz anonimnosti, domaća javnost upućena je u brojne pikanterije iz njenog odrastanja i života, a najčešće se pričalo i pisalo o prirodi njenog sukoba sa rijaliti zvezdom Anđelom Mitkovski, poznatijom kao Anđela Veštica.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Tara je pre pet godina doživela nasilje kada ju je, kako ona tvrdi, navodno brutalno pretukla Anđela Veštica, sa još tri devojke. Kako je Tara ispričala, ona je nakon što je prebijena, ošišana i potpuno gola ostavljena na parkingu, a zbog svega kroz šta je, kako tvrdi, prošla, godinu i po dana je, prema sopstvenom priznanju, pila lekove zbog jezivih košmara.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Dve nekadašnje prijateljice i dalje su na sudu zbog ovog incidenta.

- Sudski postupak je započet pre pet godina i nikad nije završen. Pozvala sam Anđelu pre "Zadruge 4", tek tad sam skupila hrabrost da joj čujem glas. Želela sam da stavimo tačku na sve. Plan je propao, pošto me je pljuvala po Instagramu. Ne znam zašto, jer ništa ružno nisam rekla o njoj. Nadam se da ću dočekati presudu - ispričala je Tara svojevremeno za "Informer", a Pink.rs došao je u posed njihove stare, zajedničke fotografije iz vremena kada su bile u ljubavi.

Tara i Anđela pozirale su zagrljene u izlasku, a čini se da u tom trenutku ništa nije ukazivalo na sve ono što će uslediti.

Foto: privatna arhiva

Autor: pink.rs

#Anđela Veštica

#Tara Simov