AKTUELNO

Milica Kemez i Bora Santana duže od mesec dana nisu u emotivnoj vezi, a kako su nedavno objasnili u emisiji "Narod pita", u "korektnom su odnosu".

Baš tokom gostovanja u pomentoj emisiji na Pinku, jedna od rasprava nekadašnjih partnera vodila se oko Borinog najavljenog putovanja u Budvu, gde je isplanirao da idem sam, bez svoje nekadašnje lepše polovine, pod izgovorom da želi da se "opusti sa svojim prijateljima", zbog čega je Milica negodovala.

Foto: TV Pink Printscreen

"Šta se desi u Budvi, ostaje u Budvi" - govorila je tada Milica, koja je svima stavila do znanja da joj je više nego jasno na šta će se, prema njenim rečima, svesti Borino letovanje na crnogorskom primorju. Santana nije mario za kritike, već se brže-bolje spakovao i, kao što je mesecima unazad najavljivao, nedugo nakon završetka "Zadruge" zbrisao u Budvu.

Foto: Instagram.com/borasantana

Bora je odmah po dolasku u Budvu objavio snimak sa luksuzne jahte, gde narednih dana planira da uživa sa svojim prijateljima, među kojima su i neka domaćoj javnosti poznata lica - biznismen Dejan Palić Makarona, inače bivši emotivni partner Tamare Đurić, kao i estradni menadžer i partner Sandre Afrike, Aleksandar Moskovljević Mikiša.

Foto: Instagram.com/borasantana

Podsećanja radi, Milica je prethodnih meseci u "Zadruzi", dok je bila sa Borom, u više navrata negodovala zbog njegovih najava da će ovog leta putovati i provoditi se s Mikišom, znajući da su u njihovom društvu uvek mlade, atraktivne devojke, a kako će reagovati sada, kada bude videla gde se i sa kim Bora provodi, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com/borasantana

Autor: D.T.

#Bora Santana

#Milica Kemez