AKTUELNO

Atmosfera se usijala!

Jedna od največih zvezda na ovim prostorima, legendarna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je održala svoj, sada već tradicionalni nastup na ''Top Hilu'' u Budvi.

Foto: promo

Pevačica se neposredno pred let za Crnu Goru, uživo sa aerodroma uključila u program televizije ''Pink'' u okviru emisije ''Premijera Vikend Specijal'', a u razgovoru sa novinarkom i reporterkom Katarinom Rogojević nije krila uzbuđenje pred veliki koncert.

Foto: promo

Ceca je atmosferu na koncertu dovela do usijanja, a karte su bile rasprodane dve nedelje ranije.

Video: Instagram.com/cecaraznatovic

Pevačica je pred ushićenu masu izašla u dugoj beloj haljini i svojim največim hitovima uzburkala strasti publike. Laseri i specijalni efekti učinili su da atmosfera bude bolja, a u publici se našla i Cecina ćerka Anastasija Ražnatović sa društvom i pevačica Marina Visković.

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

Ceca se dobrom atmosferom pohvalila i na svom Instagram nalogu, gde redovno izveštava o svim aktuelnostima iz svog života.

Video: Instagram.com/cecaraznatovic

A dok je Ceca pevala, Anastasija je sa društvom uživala u ljubavnim stihovima svoje majke, ali i pomno pratila svaki detalj, budući da je ona ta od koje se očekuju ovakvi koncerti uskoro, ako u obzir uzmemo uspehe koje poslednjih godina na muzičkoj sceni samo niže.

Video: Instagram.com/raznatovicanastasija

Autor: M.M.

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović