AKTUELNO

Aleks otkrila kako ih je očarao!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" pušten je prilog gde Sanja Stanković, Aleksandra Nikolić i Mina Vrbaški pričaju o Filipu Caru. Voditeljka Ivana Šopić je zamolila goste da prokomentarišu ove odnose.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo se Filip i ja svađali, to je bilo jer me je on stalno provocirao, dobacivao, onda ja odregaujem... Sada kada razmislim, trebalo je da budem dosta smirenija - rekla je Aleks.
Upravo mi piše Jelena Pešić, kaže: "Ne dirajte mi Filipa, vi žene iz studija" - pročitala je Ivana, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bi ušao u vezu sa Jelenom Pešić, da li bi se drugačije ponašao i da li to zavisi od devojke sa kojom si? - nastavila je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, mene je ta Zadruga poremetila, ja se još nisam stabiliziovao. J*biga, teško je sa ovim devojkama. Ja sam se uvek pitao, zašto Aleksandra tako reaguje na sve... Onda gledam, i njima je tamo teško - govorio je Car.
Naravno, meni su tamo svi svašta pričali, pa mi onda i Filip to kaže, a to mi bude najteže, jer sam bila sa njim - istakla je Aleks.
Filipe, ti si osvojio mnoge žene tamo. Čime ih osvojiš i zbog čega dođe da ovakve stvari pričaju? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Npr. Sanja je bila prema meni najbolja, najstrpljivija, a zašto ja to nisam cenio, ne znam... Ne znam, nisam racionalan u toj kući... Pobrkao sam te odnose ljubavne - dodao je Car.
On nas prvo oduševi, šarmantan je, dobar dečko, onda ga odjednom prebaci u glavi i krene da vređa - rekla je Aleks.
Nekako sam lako dolazio do njih, a teško sam se nosio sa tim... Imao sam jedan trenutak gde me je u jednom trenutku Mina provocirala, Sanja trudna, Aleks skakala po mozgu... - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.