AKTUELNO

Otvorila dušu!

U toku je emisija "Narod pita", nakon odgledanog klipa o spektakularnoj svadbi Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića, ona je proogovrila o osećanjima prema Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljiv kraj priloga, kad si rekla Janjušu da si bila i da si još uvek zaljubljena. Iz ove tačke gledišta da li misliš da li si bila zaljubljena u Janjuša? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.
Pa nije teško zaljubiti se u Janjuša, pogotoov kad provodiš vreme sa njim. 24 sata smo bili zajedno, pili kafe, sedeli zajedno. Ne mislim da je bila ko zna kakva zaljbljenost, ali početna. On je očigledno iz inata Maji bio sa mnom ta dva dana. Nismo trebali da kvarimo prijateljstvo. Izgleda da je voleo Maju, ne znam što je ulazio u vezu sa mnom. Zadrugari su me baš osudili, oni tad nisu bili zajedno, ona je bila u vezi sa Čorbom tri meseca. Kasnije su komentarisali kako je Maja i dalje zaljubljena u Čorbu. Čitala sam komentare i videla sam da su nas ljudi podržavali. On je pokvario sve kad smo bili u izolaciji i kad je otišao kod Maje. Napolju ga nisam ni videla, ni čula - odgovorila je Aleks.
Da li misliš da Maja nije bila u Zadruzi, da biste ušli u vezu koja bi imala budućnost - nadovezala se Ivana Šopić.
Mislim da bi se to deislo. Ona je bolesno zaljubljena, pravila je scena, razumem je. Ne one postupke što me je gađala tortom. Zaljubljena žena nije normlana. Ta tri meseca sam se ohladila od Filipa, bilo nam je lepo. Imali smo samo jednu svađu i onda sam se ja povukla jer su me zadrugari napali - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga