AKTUELNO

Haos!

Jovana Ljubisavljević je u sinoćnoj emisiji "Narod pita" otkrila da joj Sanja Stanković nije nadoknadila honorar koji joj je obećala, a o tome se i večeras pričalo. Voditeljka Ivana Šopić je postavila pitanje Sanji upravo o ovome.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, Jovana je pomenula da si joj dužna honorar - rekla je Ivana.
Videla sam, nisam htela da se oglašavam. Mogu da prokomentarišem kada me neko pita... - krenula je Sanja, ali je Filip Car pobesneo.
Kako te ne zanima rijaliti, kada ga ovde vodiš. Što se inteligencije tiče, ti i ja smo nebo i zemlja. Sa tvojim mozgom mogu bilo kako da se poigram, da ti ne bude dobro. Nikada te nisam uvredio, nisam te nazvao k*rvom - odbrusio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi, jesi - odbrusila je Sanja.
Kada se baviš nekim stvarima, prvo vidi kako si se ti pokazala. Danas sam bezveze listao po novinama, ti si neko ko je dobro zaradio. Uzmi kovertu, stavi koliko ti je Matora rekla za auto, onda drugo kovertu i daj Jovani Ljubisavljević, koja je za tebe podmetnula leđa - govorio je Car.
Matora meni nije pozajmila pare. Drugo, ja sam se tada muvala sa Anđelom, rekla sam da hoću to da joj nadoknadim, ali ona je flertovala sa mojom simpatijom iza leđa, dok sam ja mislila da je bila prijateljica. Nije pokrivala mene, pokrivala je sebe! Ti si mene ponižavao, spuštao, pričao si o našem s*ksualnom odnosu, ne samo sa Erminom, nego si me i kod Mine spuštao da bi se oprao. Ja sam dala za Pink.rs izjavu, obećala sam Jovani da ću joj vratiti, ali mi ne pada na pamet, kada sam videla šta mi je radila iza leđa. Ako je Filipu toliko stalo, neka joj on vrati! Ona nije zaslužila to od mene - pričala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam toliko ispravan, ma koliko sam vulgaran. Ti si toliko podla! Ja 1/1 znam koliko si ti ispravna, moralna cura... Znaš ti dobro sve, ćuti za sve te gluposti, za mene, za Anđela, za Frana. Budi dama, reci da te ne zanimamo i to je to. Sediš tu, kao povređena, uvređena... - govorio je Car.

Svađa bivših partnera se nastavila, a onda ih je Ivana prekinula, kako bi najavila pauzu za reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.