AKTUELNO

Progovorila o svemu!

Pevačica Maja Marijana bila je gost u emisiji u kojoj je govorila o svom detinjstvu, životu, ali i o prvoj ljubavi. Ona je rođena u Beogradu i majka je dvoje dece, a život joj je preplavnjen lepim, ali i ružnim trenutcima. Ona je posebno pričala o nasilju koje je proživela od stane njenog partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nekoliko godina u nazad javnost je uzburkala vest da je pevačicin bivši suprug, sa kojim ima čerku, Mladen Šmakić, fizički nasrnuo na nju, a Maja Marijana je zbog toga imala fizičke posledice.

Ja na neki način razumem zašto žene trpe nasilje. I sami možemo da vidimo da kod nas, kada je žena žrtva i kada to izađe u novine, dolazi osuda naroda. I nikada žena nije žrtva, ona je krivac, a nasilnik postaje žrva. Ženi nalaze milion nekih mana, pa se onda pitaju zašto još ćute. Pa, ćute jer nemaju nikakvu podršku ni policije, a takve žene često nemaju gde ni da odu - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša žena kad izađe na ulicu sa svoja dva kofera i decom, jer deca obično idu sa njom, posle toga otac, muž živi kao momak. Ako ti se ne dopada, ajde pakuj kofere i ko će takvoj ženi da se obraduje. Ni familija, ni rođaci i uglavnom se dešava da kažu da muž mora da se istrpi: moraš nešto da istrpiš, moraš nešto da odćutiš... Ma ne moram ja ništa - dodala je pevačica.

Sa ove tačke gledišta, pevačica misli da takve stvari ne treba da se dopuste, ali ako dođe do toga, da je bitno zauzeti stav.

Foto: Pink.rs

Autor: A.N.

#Maja Marijana