AKTUELNO

Smatra da je Marinkovićeva iskorišćena!

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš eskluzivno je za naš portal dao izjavu o svom izlasku sa Anom Korać i njegovoj fotografiji sa njenim psom Stikerom, za koju su skoro svi zaključili da je direktna provokacija upućena Maji Marinković. Janjušev interjvu možete pročitati klikom na link ispod.

Foto: Instagram.com, TV Pink Printscreen

Ni Maja nije ostala dužna Janjušu. Ona je sinoć izašla na večeru sa svojom školskom prijateljicom Aleksandrom Subotić, te se slikala sa tanjirom čorbe i istakla da obožava čorbu. I ovo su mnogi protumačili kao provokaciju upućenu Janjušu, kako je nadimak Majinog bivšeg dečka Milana Jankovića upravo Čorba. Ekipa našeg portala stupila je u kontakt sa Aleksandrom, koja ima komplikovani istorijat sa Anom, jer joj je ona preotela tadašnjeg verenika Davida Dragojevića u "Zadruzi 2".

Foto: Instagram.com/sandrasubotics

Ne znam šta da kažem u vezi Maje i Janjuša... A Anu Korać ne želim ni najmanje da komentarišem. Maje mi je žao, Janjuš ju je iskoristio i sada više nije sa njom jer nema para više. Da uđu neke pare, odmah bi se pomirio sa njom - istakla je Aleksandra.

Kako je Aleksandra sinoć izašla na večeru sa Majom, upitali smo je kako se ona oseća.

Ona je kao i uvek pozitivna, vidi se da joj je teško, trudi se da bude jaka i pozitivna, ali joj je teško. Mislim da treba da bude srećna. Niko ne zaslužuje takvo ponašanje - istakla je Subotićeva.

Foto: Instagram.com/sandrasuboticss

Autor: M. P.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš