AKTUELNO

Zasijala u studiju!

U novom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal" voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić imale su priliku da ugoste mladu muzičku zvezdu, Saru Jovanović, poznatiju kao Sara Jo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Sara je danas izbacila novu pesmu, i to u duetu sa Editom Aradinović.

Edita i ja smo se upoznali pre mnogo godina na jednom beogradskom splavu, i neverovatno mi je da se od tada nismo nikad srele. Sve je započeto, naravno, preko Instagrama, ona mi je poslala jednu beskrajno simpatičnu poruku, predložila je taj duet, ali me je zaintrigirala jer je njena mama rekla da je to - to, i da to mora da bude naš duet. Edita je tu pesmu stalno ostavljala tu pesmu po strani, a mama joj je govorila da to treba da se desi i da to mora da bude duet sa Sarom. Ona mi je poslala demo verziju i odmah sam mogla da osetim atmosferu i zamislim nas kao spoj – započinje priču Sara, pa nastavlja:

Foto: Ustupljene fotografije/Goran V. Popovski, HLVK, Nemanja Novaković

S jedne strane smo mnogo slične, ali sa druge dosta različite. Edita je pisala tekst i muziku, na kraju smo mi to uobličali, ali Edita je napravila savršenu osnovu. Tražile smo da bude nešto slatko, ali da ima taj neki obrt i bude drugačije – objašnjava ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sara je otkrila i koji su joj dalji planovi.

Posle ovog projketa sledi kratka pauza do kraja jula, a onda od avgusta ide gas i fokus na album, biće tu i nastupa po regionu, jedva čekam da ponovo vidim svoju publiku. Već sam nastupala, probila sam led, ali i dalje mi je čudno kad vidim veliku masu, nadam se samo poboljšanju situacije – kaže Jovanovićeva.

Foto: Ustupljene fotografije/Goran V. Popovski, HLVK, Nemanja Novaković

Mlada pevačica se dotakla i negativnih komentara i da li je oni dotiču.

Trudim se da ne čitam negativne komentare, pre sam to stalno radila, a sada samo kada je neki lep povod, konststruktivna kritika je uvek dobrodošla, ništa ne shvatam olako. Ako je nešto bezobrazno, zavisi od dana. Ne možeš da priješ svima, to je doneklo i normalno. Trebalo mi je vremena da se opustim na društvenim mrežama – priča ona, a onda otkriva i da li je zaljubljena.

Foto: Ustupljene fotografije/Goran V. Popovski, HLVK, Nemanja Novaković

Zaljubljena sam, kako ne, sve je pod kontrolom – zaključuje Sara Jo u emisiji "Premijera Vikend - Specijal".

Foto: Ustupljene fotografije/Goran V. Popovski, HLVK, Nemanja Novaković

Autor: P.R.

#Sara JO