AKTUELNO

Blogerka je prvo sve iznenadila, a onda je usledio šok.

Hrvatska blogerka Ela Dvornik, ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, napravila je pravu malu pometnju na Fejsbuku, kada je objavila fotografiju svog stomaka. Na prvoj fotki se vidi da je trbuh ravan, a odmah ispod je i slika njenog stomaka koji je zaobljen, kao da je trudna. Mnogi su pomislili da je u pitanju lepa vest, pa su požurili da joj čestitaku. Međutim, u postu fotografije koji je postavila blogerka stajalo je objašnjenje.

Foto: Facebook

Dakle, fotka prva ispod je od danas ujutro, a ova druga od sinoć. Ovo dole naduto se desilo možda dva minuta nakon što sam pojela kivi. Dešava mi se i s drugom hranom neke znam, a neke još nisam uspela da otkrijem. Bilo mi je baš loše koliko sam se nadula, i mislim da mi je to bio rekord do sada. Ne nadimam se u želucu nego baš creva, pa me zanima koliko vas ima ovaj problem i šta se može uraditi po tom pitanju? Jer ja više ne znam šta da jedem  i zna stvarno jako da boli. Da li se tu treba testirati na netoleranciju ili pak alergije ili treba krv vaditi? Ili nešto drugo? Ovo traje već barem 10 godina. Da li se iko uspeo rešiti tog problema? - napisala je Ela Dvornik.

Foto: Facebook

Kada su njeni pratioci shvatili da problem uopšte nije naivan i bezazlen, predložili su joj niz saveta poput kolonoskopija iliti detaljni pregled debelog creva, ali i altertivno lečenje.

Pink.rs

#Bolest

#Dino Dvornik

#Ela Dvornik

'