AKTUELNO

Drama!

U emisiju "Narod pita" uključila se Lina Đorđević iz Beograda, koja se predstavila kao Jutjuberka koja često komentariše zadrugare. Ona je imala komentar i za Jovanu Ljubisavljević i Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde ste rasli, ko su vaši roditelji? Šta je za vas ljubav i da li je ljubav ono što smo videli u Zadruzi? Jovana je lukava, bezobrazna, pokvarena, za sve greške je krivila druge. Ili je krivila gledaoce, voditelje, zadrugare, a sebe je sto puta demantovala. Sada ću navesti primere. Svađa sa Rialdom je pokrenuta kada se Jovana svesno nabacivala Kenanu. Jovana je promrmrljala nešto grozno, Rialda ju je pitala šta, ona je rekla da nije ništa. Onda je pričala da je Rialda luda, da ona ništa nije rekla. Svesno je plakala, kukala ne bi li privukla pažnju bakica i dekica, kako bi glasali za nju. Kukala kako živi u malom stanu, a veći deo Srbije nemaju ni svoj stan. Pričala kako je u Dohi zaradila 700 evra, a onda pričala kako je kupila tamo parfem od 500 evra - krenula je Lina.
Stefan ima super predlog za Vas, da snimite neki klip. Vi sada radite retrospektivu, postavite mi pitanje, ovo je "Narod pita" - odbrusila je misica.
Ja Vas upravo pitam, Jovana. Ništa Vas nisam uvredila, samo sam demantovala Vaše laži. Jovana, jako je ružno što nisi okrenula Luku da se zahvališ na svemu što je učinio za tebe. Rekla si da si živela kod njega i njegove mame, da su te na neki način izdržavali... - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što Vi sada njega sažaljavate? Živ dečko, zdrav, naći će bolju ako sam ja tako loša - odgovorila je Jovana.
Vi ste rekli da ste živeli sa njim i da Vas je više izdržavao nego Vaš otac. Bavila bih se Vašim lažima. Sve vreme trajanje Zadruge ste pričali kako volite Luku, a onda ste pričali da od novembra nemate emocije prema Luki, znači pet meseci ste svesno lagali. Što se Vladimira tiče, videlo se da ste bili zaljubljeni u Vladimira. Primali ste pisma, čokoladice... Lizali kašiku krema... Jovana, šta su Vam roditelji rekli posle onog sramotnog čina vođenja ljubavi? - nastavila je gledateljka.
Sramotni? I Vi ste nastali od tog sramotnog čina. Gospođo, nemojte svoju nesreću reflektovati. Mi sada moramo da Vas slušamo jer Vam je Ustavom zagarantovana sloboda govora, inače bih Vam ja sada zapušila usta - dodala je misica.
Nije stvar u činu, nego što ste pre toga Vi moralisali... Okej, ljubav je najlepša stvar na svetu, svi mi vodimo ljubav... - nastavila je gledateljka.
Ne bih rekla da govorite govorom ljubavi, nego govorom mržnje - nadovezala se Ljubisavljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, Vi govorite govorom mržnje, Vi ste pričali da biste tukli dete - odgovorila je gledateljka.
Ja nisam rekla bilo koje dete, nego u slučaju Maje, koja je cepala Janjušu majice. Komentarisala sam konkretno to. Da je nju otac, ne bi došlo do čega je došlo. Vratite klip. Vi ste nesposobna isfrustrirana žena, koja mene sada pljuje i vređa. Gde Vam je život, gde Vam je sreća? Ostavite podatke u režiji da Vam donesem cveće i slatkiše, da uživate malo, a ne da trujete mlade ljude. Prebacite se na Tviter - pobesnela je misica.
Nemam Tviter, zato sam bila uporna celo veče da dobijem. Još jedno pitanje, kada sagledaš učešće, na šta si najviše ponosna? Da li je Vaša veza ljubav ili inat? Samo inat, tu ne postoji veza - dodala je Lina.
Ponosna sam na sve što sam pokazala, na borbenost koju sam pokazala, ostala sam svoja, nisam dozvolila da me odvoje od njega. Nisam odustajala ni po koju cenu. Na svoju dostojanstvenost - istakla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto se ne sećam Vašeg dostojanstva. Da li je dostojanstvo da molite dečka za ljubav? - rekla je gledateljka.
Ne, to je borba za ljubav i ja sada stojim pored njega i držim ga za ruku - odgovorila je misica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.