AKTUELNO

Tvrdi da je ovo razlog njene drame.

U toku je emisija "Narod pita", a gosti voditelja Darka Tanasijevića su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić. Pušten je i prilog odnosa misice i Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš na taj period? - pitao je Darko.
Iskreno, kada sam čula ovako svoj glas, ne volim da slušam kada sam potresena. Sada prvi put vidim ovo. Ne bih ništa preterano komentarisala. Sve ono što ste videli sam iskreno preživela. Vidim da ljudima nije jasno šta mi je radio loše. Ja sam devojka koja nije navikla, ne znam da se izborim sama sa situacijom, pa tražim pomoć. A pošto sam tvrdoglava, nisam želela da se oslanjam na Miću i Đedovića. Od toliko žena, baš sam ja bila izdignuta u prvi plan, meni se to nije dopalo jer sam zauzeta, a tako bi bilo i da sam slobodna bila. Ja ako ne osetim odmah kao sa Stefanom... U mom mozgu, nije bilo prikladno to. A ne da bude navalentan. Ograđivala sam se od toga, jer nisam htela da druga strana bude poljuljana. Mada sam se džaba nervirala, to me je dosta umorilo, to je kasnije imalo posledice po mene. Na najmanju kritiku sam skakala, pa sam počela da psujem i da vičem. Ako ne osetim to na prvi pogled, na prvi dodir, može čovek da radi šta hoće, nikada me neće imati - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ga nešto pitala sada da možeš da ga sretneš? - pitao ju je Darko.
Ne, ako ga sretnem, preći ću na drugu stranu ulice. Stefan mi je jedini sa kojim sam ostala i sa kojim želim da ostanem. Čak sam obrisala i osobe koje su bile pre rijalitija - poručila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.