AKTUELNO

Surova od samog početka!

Počela je emisija "Narod pita", Darko Tanasijević je ugostio ove večeri jedan od retkih ljubavnih parova koji su opstali posle ''Zadruge 4'' Jovanu Ljubisavljević i Stefana Karića. Drugo uključenje je bilo od strane gledateljke Radmile iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki pozdrav najboljem voditelju, vašim gostima ne baš lepi pozdravi. Možda su mogli da budu malo više prirodniji, to je moje mišljenje - rekla je gledateljka.
U kojim su situacijama bili neprirodni? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je lažno. Čini mi se da je Karić taj koji se više folira i prosto mi to ništa ne deluje iskreno - rekla je Radmila kratko.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, deo gledalaca misli da je između vas sve fejk i da misle da tu nema ljubavi - konstatovao je Darko.
Mi smo tu da ih demantujemo. Možda su videli neke uvrede upućene Jovani, moguće da neko misli da je ne volim čim tako pričam. Pokazaće vreme, žao mi je što tako misle ali ima vremena - izjavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo često sukobe, moguće da je to zato. Bolje da smo zamerarali jedno drugom sve iskreno nego da smo pravili bajku tamo. Sada razmirice nemamo, na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme smo se upoznali, ali ako je ovo cena naše sreće neka smo je platili - rekla je Jovana.
Da li smatraš da si ti gledaocima i Zadrugarima predstavila kao bajku odnos sa Lukom a da to nije bilo tako? - pitao je Darko.
Sad da li sam kriva, mada iskreno jesam, to je tada bio deo mog života i normalno je da u tom trenutku ako je deo to mog života idealizujem. Ima i toga da sam posle nervirala ljude jer je biti sa Stefanom neki trijumf, nervirala sam ih zbog toga. Na kraju krajeva, ako sam nešto prećutala, jedini ko ima pravo da mi zameri je on jer sam ja sa njim u odnosu - odgvorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su se iznenadili kada si rekla da nemaš potrebu da ga pozoveš Luku i da u četiri oka zaokružiš pricu i staviš tačku? - pitao je voditelj.
Nismo se čuli i nečemo se čuti i to su moji privatni razlozi. Uostalom ja sam u novom odnosu i ljubavi i ne želim da dajem na značaju. Sada svakako nije deo mog života. Potpuno sam ga izbrisala iz života - odlično je rekla misica.
Tako si ga lako izbrisala? Da li si se razočarala u njega? - pitao je Darko.
Nije to baš lako bilo, to je trajalo pre Stefana i zato sam raskinula. Kad je Stefan došao to je bilo definitivno. Klipove njegovog gostovanja nisam gledala. Ne želim da se bavim time, skroz sam isključena iz te teme, a naši prijatelji nisu više zajednički. Nisam u kontaktu ni sa kim ko ima veze sa njim, onaj ko me je ispratio i dočekao po izlasku samo su ti ljudi važni ostali neće nikada biti deo mog života - odgovoriloa je Ljubisavljevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga