AKTUELNO

Prošlo je sedam dana od kraja četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, a takmičari "Zadruge 4" su se vratili svojim aktivnostima.

Ekipa portala Pink.rs posetila je Belu kuću, a posebnu pažnju privukle su nam poruke koje su zadrugari ispisivali po crnom stolu.

Na samom vrhu stola, Ermina Pašović je posvetila poruku svom sinu Kaanu - "Kaan, ljubav koja život znači".

Foto: Pink.rs/M. Popović

Sa suprotne strane stola ima najviše poruka koje je ispisao Filip Car, koji se više puta potpisao. Zanimljivo je da je roze bojom ispisano "Aleks Car". Podsetimo, i Aleksandra Nikolić je provela dobar deo rijalitija sedeći na začelju stola. Belom bojom je ispisano i "K2", te stavljen znak koji označava beskonačnost. Ovo su ispisali Kristijan Golubović i Kristina Spalević, a zanimljivo je da su istu tu tetovažu uradili nakon izlaska iz Zadruge.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Najviše poruka su definitivno ispisali Nenad Aleksić Ša i Tara Simov, koji su jedno drugom posvećivali stihove, ali i šifre kao što je broj 2, što je njima označavalo "Volim te". Slično kao Kristina i Kristijan, Tara i Ša su uradili zajedničku tetovažu sa ovim brojem nakon izlaska iz Zadruge. Ono što se može primetiti je da među svim ovim porukama i dalje stoji "Ivv", što je Ša posvetio svojoj bivšoj supruzi Ivani.

Foto: Pink.rs/M. Popović

U nastavku ovog teksta možete videti još neke od poruka koje su zadrugari iscrtavali i ispisivali po stolu.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Foto: Pink.rs/M. Popović

Foto: Pink.rs/M. Popović

Autor: M. P.