AKTUELNO

Haos!

Jedan od najzapaženijih učesnika ''Zadruge 4'', koji se proslavio svojim oprečnim stavoima, iskrenim izlaganjima i britkim jezikom ne prestaja da intrigira javnost i nakon izlaska iz rijalitija.

Naime, Marko Đedović je na završnoj žurki najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'' na velelepnom imanju u Šimanovcima imao prvi susret sa bivšom drugaricom Tarom Simov, usled čega se dogodio brutalan okršaj bivših cimera.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Tara je nakon suočavanja sa njim plačući napustila žurku, on je pokušao da je zaustavi, ali bezuspešno, a sada se na svom Instagramu oglasio, a u nastavku možete videti šta je imao da kaže:

Foto: Instagram.com/marko_djedovic_

Kada nekon poštedite zaduživanja 50 000 evra, skidate sa krova, budete okej i korektni prema nekome i onda vas blokira bez obrazloženja i najave, e tada skontate koliko u stvari treba da budete zahvalni svojim roditeljima što niste baš takav čovek. Hvala mom lepom odrastanju, vaspitanju i roditeljima što će se mnogi još dugo, dugo voziti do moje stanice (verujem u suzama) uplakani od prethodnog nesrećnog i budućeg još nesrećnijeg života. Ali za bolje i nisu - napisao je Marko Đedović na svom Instagramu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M.M.

#Marko Đedović