AKTUELNO

Otkrila da je ponosna na svoje učešće!

Bivša zarugarka Rialda Karahasanović se nakon najgledanijeg rijaliti šou programa posvetila svojoj muzičkoj karijeri, a ono što je obeležio njen izlazak iz "Zadruge" jeste nova pesma "Paljba", koju je pevačica nedavno izbacila.

Završilo se nije, što se mene tiče, tek je počelo – započinje ona kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Prezadovoljna sam sa ovim singlom, on je snimljen pre godinu i po dana, bukvalno je ceo projekat bio završen, ali, eto, s obzirom da su bile neke raznorazne okolnosti na globalnom nivou, ali i kod mene i sam ulazak u rijaliti, moralo je sve da pričeka, ali mislim da je pesma dočekala pravi tajming – kaže Rialda, pa nastavlja:
Ja sam je prvo čula na dan uoči superfinala, ali nisam videla spot, tako da prvo što sam uradila kad sam izašla rekla sam: "Dajte mi da vidim spot", i s obzirom da nisam uspela da sve to ispratim, prezadovoljna sam – otkriva bivša zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je tokom takmičenja imala svoje uspone i padove, Rialda kaže da je vrlo ponosna na svoje učešće, te smatra da joj je "Zadruga" donela samo pozitivne stvari, kako u privatnom, tako i poslovnom životu.

Bilo je momenata kada je bilo teško. Govorila sam: "Ja ovo više ne mogu da podnesem, hoću da idem kući", ali bilo je jako malo tih trenutaka i to kažem sa ponosom. I kad ne mogu da ustanem ili kad mi se prosto nešto ne da, rekla sam sebi: "Okej, sve ovo kad izađeš, imaće i te kako smisla". Apsolutno se sve isplatilo – kaže ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je u rijalitiju ostala do samog kraja, gde je provela 10 meseci i pronašla mirnu luku u Kenanu Tahiroviću, Rialda je oktrila planove za budućnost.

Što se tiče pesama, to sam manje-više, sve pripremila zajedno sa mojim saradnicima pre mog ulaska. Svirke počinju već za koji dan, imam zakazane nastupe, a privatno Kenan i ja bi trebalo da se skućimo, jer smo još uvek u raskoraku, on je sa svojima, ja sam sa mojima, tako da ćemo i to u ovih par dana završtiti – kaže Karahasanovićeva, pa nastavlja:
Čim budemo znali neki raspored, videćemo da pobegnemo do Sarajeva da vidimo svoje najmilije, a onda da odemo negde, bilo gde, na more, na neki mini odmor dok se ne završe sve obaveze, možemo da odemo na nekih 15-ak dana, na neko pusto ostrvo po mogućnosti – rekla je Rialda u emisiji "Premijera".

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Kenan Tahirović

#Rialda Karahasanović