AKTUELNO

Nije želela da sluša ovo!

Nakon poslednje pauze za reklame u emisiji "Narod pita", voditelj Milan Milošević je primetio da Maja Marinković i Janjuš ovog puta nisu prišli jedno drugom, kao na prošlim reklama.

Majo, na ovim reklamama niste prišli jedno drugom - prokomentarisao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne. Malopre je rekao da sam ja prišla, a ja sam sela na stolicu, on mi se obratio, pa probali da rešimo neke stvari. Stalno me smara ta priča kako ja nešto potenciram. Prosto, neke stvari treba da se reše. Nema šta ja njemu da prilazim zbog sebe. Rekla sam šta sam imal - odgovorila je Maja.

Ukljucio se Žika, gledatelj iz Republike Srpske.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da prokomentarišem. Janjuše, momčino, da li si zdrav mentalno? Što ne ceniš to? Nebitno je kako ti izgledaš, kako izgleda Maja. Ceni zdravlje. Kršan si, momčina si, možeš da imaš koga hoćeš. Imaš poroke svoje, kocka, naučio si dosta od toga. Trpeo si, uloži pare. Uloži u ćerku, pusti tu drugu mračnu stranu. Zdrav si, momčina si, meni fino izgledaš. Srešćemo se, pa ćemo da se ispričamo. Ja se na Maju ne ljutim, ljutim se na njenog oca. Ona je odrastala bez majke, Taki joj je sve kupovao i mislio da će da je vaspita tako. Ona zna samo za ogledalo. Da li se pitala kako je izgledala pre operacija? A to nije ni bitno. Neka ceni zdravlje. To što joj otac kupuje i plaća plastične operacije, podržava njene greške. Pitaću te sada, da li misliš i ubuduće da starletišeš ili nađeš normalnog dečka? - rekao je gledalac.
Hvala i pozdrav za Republiku Srpsku - rekao je Janjuš.
Znate kako, ja sam mlada, imam vremena da nađem sebi normalnog momka i da se zaljubim, tako da, ništa ne radim planirano. Zna se kako funkcionišem godinama. Imala sam i grešaka i lepih stvari, ove sezone dosta grešaka, ali to se da ispraviti. Što se tiče stvaranja porodice, to je sve stvar emocija. Ja ne mogu da vidim da li ću da se udam za dve godine ili deset. Ja ništa ne kalkulišem - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je rekao da je Zadruga 5 poslednja, šta ćeš posle? - pitao je gledalac.
Otvoriću salon. Ja sebi mogu da obezbedim sve što je potrebno, kao što može i moj otac. Ja sam završila frizersku školu i mogu da radim šta hoću. Sreća pa ne moram da se mučim u životu i da na mnogobrojne načine dolazim do novca - odgovorila je Maja.
TI ne znaš da nabrojiš pet domaćih životinja. Kako Miljana, branite se da je to šou, a to nije šou. Bolje tata da je ulagao u obrazovanje. Nemoj da ti Ana iz Ivanjice bude idol, da nosiš slike da te šišaju ili operišu kao nju - dodao je Žika.
To su neke priče, ja ne bih davala na značaju nekim osoba, mogu da radim šta hoću i sa svojim parama i sa svojim životom - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je rekao da nema Zadruge, ali posle Zadruge kreće novi rijaliti, uvek će biti rijalitija - dodao je Milan.
Janjuše, uloži u dete da ide u privatnu školu da ne bude starleta - dodao je Žika.
Ja sam uvek bio uz svoje dete, šta da kažem. Uvek sam bio i biću na neki normalan način. Ali postupke loše detetu ne treba opravdavati. Moraš ga kritikovati dok je živo - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova privatna stvar je kako će da vaspitava, moj otac je bio tu uz mene, nije se odvajao od mene. Ja sam ponosna na svog oca i nemam šta da mu zamerim. On će uvek biti uz mene. On stane čvrsto uz mene. Kao da je Taki uz mene večeras, treba jedna stolica i za njega da se donese ovde - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.