AKTUELNO

Haos ne prestaje!

U toku je emisija "Narod pita", a Maja i Janjuš pogledali su prilog o lepim trenutcima koje su imali tokom Zadruge.

Ovo su neki od vaših najlepših momenata - rekao je Milan Miloešvić.
Bilo ih je. Možda manje od tih loših. Ne mogu da se foliram iskreno sam ga volela i volim. To što on glumi hladnokrvnog čoveka koji gleda u telefon da se ne bi odao. Ljudi su imali priliku da gleda naš odnos, to što on pozdravlja druge ljude, da bi mene ponizio, to govori o njemu. Neću se spuštati na taj nivo. bila sam iskrena - rekla je Maja.
Šta ti Taki kaže kad si sela nasamo sa njim? Jel si rekla hoću da budem sa njim? Ne smeš? - pitao je Milan Miloešvić.
Ne želim. Ja njega volim, ali on ne zaslužije. Takvo ponašanje prema mom ocu. Ako sam najgora što je ostao do zadnjeg dana sa mnom. Taki je neko ko je uz mene, niti ga je vređao. Ti si jako slab i odaješ se tkao što namiguješ i šalješ poljupce - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Razboleo sam se, nemoj da misliš da plačem zbog tebe - dobacio je košarkaš.
Milane, iskreno da ti kažem Taki mi govori da zaslužujem da me neko voli i poštuje. Rekao mi je da je jako ružno moje ponašanje, ali je video kao i Neca i Dragana, da on mene prvi provocira. U vezi sa Čorbom nisam napravila ni jednu scenu - pričala je Marinkovićeva.
Stalno aludiraš da će se desiti nešto za par meseci i da je loše ubiti jedan život. To aludira da si ti u drugom stanju - rekao je voditelj Milan Milošević.
Ja sam rekla da je jako lepo spasiti jedan život i ne znam što on ne sme da me pogleda u životu - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi ti uradio? - pitao je Milan Miloešvić.
Ako je trudna, neka rađa, sa mnom neće biti. Ako je moje neka je sa srećom, ja sam sa njom završio, Maja nikada više neće ući u moj život. Ne želim da me ikada zove, ja nju neću zvati. Ne želim da mi pravi situacije, jer će se možda završiti drugačije. Ne osećam više, ohladio sam se, iz dosta razloga. Dve godine smo proveli, kao da je nikada nisam upoznao tako se osećam - pričao je Janjuš.
Ružno je da kažeš ako je moje - dodao je voditelj.
Ne verujem više ni sam sebi. Treba sad kao trudna sam budi sa mnom. Može da bude trudna još četiri puta. Ona me ne interesuje nikako. Ne želim da te vređam i govorim ružne stvari - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti sam rekla da sam trudna. Rekla sam da će možda dobiti drugu Mašu. Da uzmu hipotetički da je to tako, njegovo dgovor govori kakav je on čovek i kako bi se ophodio - pravdala se Maja.
Planirali ste, stalno si govorila pravio si mi jutros bebu. Šta se dogodilo pa se ovkao ponaša? - dodao je voditelj Milan Miloešvić.
Ne znam kao da priča drugi čovek. ja sma neko ko je do juče bio sa njim, na kakv god način. Nisam izjavila to, to je glupost. Odgovorima govori kakav je on čovek. Da sam videla tu tvoju stranu, koju sad vidim, ja tebe ne bih mogla da volim - rekla je Maja.
Možeš sedmoro dece da rodiš, sa mnom nećeš biti - odbrusio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad si mogao svojoj ženi da prirediš ono, što ne bi mogao jednoj Maji Marinković sa kojom si godinu dana - odbrusila je Maja.
Ovo je nemoć. Postaviću na instagram jednu prelepu sliku, to je odgovor - rekao je Janjuš.
Kačio si i prošle godine, pa si se viđao na kvarno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene nisi prevarila. I da jeste i da nije. mene je mogla samo jedna osoba da prevari. Ove stvari ne mogu da shvatim. Ispalo je kako je treba da bude - pričao je Janjuš.
Ima jedna dobra pesma "Lako ti je biti veran..." - podbola je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga