AKTUELNO

Nije ovo očekivala!

Svetlana Dimitrić, bivša žena Duška Šarića, po drugi put staje na ludi kamen. Ovog puta nekadašnja manekena se udaje za Branka Babića, koji je postao poznat kao kralj obrva.

Foto: Instagram.com/branko_babic_phiacademy

Par se zabavljaja tri godine, a uspešni biznismen je odlučio da joj priredi iznenađenje tako što je organizovao svečanu večeru, ispraćenu vatrometom, na Crnogorskom primorju, na kojoj je okupio sve njihove najbliže prijatelje i kumove. Kako se saznaje, Svetlani je rečeno da je u pitanju zajedničko druženje, a kad su došli u restoran, koji se nalazi tik uz more, ona se oduševila dekoracijom koja podseća na romantične filmove. Ali ni to nije bilo dovoljno da posumnja da će baš te noći biti zaprošena. Naime, u jednom trenutku, Babić je uzeo mikrofon u ruke i obratio se prisutnima:

- Moj i Cecin odnos jeste utemeljen na prijateljstvu i to mi sa jedne strane daje pravo da je pitam da ostane i bude mi prijatelj do kraja života i da je pitam da se uda za mene – rekao je Branko.

Video: Instagram.com/branko_babic_phiacademy

Zbunjena Dmitrovićeva je ustala sa stolice i rekla "da". U prilog tome svedoči i video koji su njeni prijatelji podelili na društvenim mrežama. I Babić je postavio snimak na kojem se vidi kako buduću supružnici razmenjuju nežnosti, dok na Cecinoj ruci blista skupoceni prsten. Ona nije skidala osmeh s lica, a želje i čestitke su stizale iz svih krajeva sveta. Cecin najbolji prijatelj, Aleksandar Kos, joj je među prvima čestitao. Kako saznajemo, njih dvoje odlaze na romantično putovanje po Azurnoj obali.

Inače, i Svetlana i Branko imaju brak iza sebe. Ona se 2005. godine udala za brata narko-bosa Darka Šarića Duška. Od njega se razvela 2010. godine, a imaju dvoje dece. Sa druge strane, Branko je deset godina bio u braku, iz kojeg takođe ima dvoje dece. Branko Babić je poznat i po žurkama koje organizuje, a na kojima okuplja svetski poznata imena. On je u Beograd doveo Paris Hilton, Naomi Kembel, Đanluku Vakija i druge.

Foto: Instagram.com/branko_babic_phiacademy

Autor: P.R.

#BrankO Babić

#Duško Šarić

#Svetlana Dmitrić