AKTUELNO

Blista od sreće!

Folk pevačica Biljana Sečivanović udala se 19. septembra prošle godine za dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića, a danas je novopečeni bračni par organizovao gala svadbeno veselje u jednom prestoničkom hotelu, pa je tom prilikom Biljana za Pink.rs otkrila kako se oseća u novoj životnoj ulozi i koje planove ima za budućnost.

Foto: Pink.rs/P. Radosavaljević

Na samom početku, Biljana se dotakla kako su tekle pripreme za slavlje, ali i svoje venčanice, koja je sve ostavila bez daha.

Konačno sam shvatila koliko je teško i velika obaveza, koliko je jednostavno i mnogo lakše otići kod nekoga na veselje nego sam organizovati isto. Prvenstveno je uloženo dosta ljubavi, a venčanicu je moj suprug birao, ovo je njegov izbor, tako da moram vam priznati, sve je baš lepo i divno, ali ja ću radije otići da se presvučem u nešto ležernije da mogu da se veselim i da uživam sa rodbinom, prijateljima i kolegama kako to dolikuje. Haljina jeste prelepa, onako jedna kraljevska princeza, ali ne mogu da funkcionišem i igram u njoj – započinje Biljana razgovor.

Foto: Pink.rs/P. Radosavaljević

Pevačica je otkrila i koji su joj dalji planovi.

Povodom karijere i proširenju porodice nismo ništa planirali. Kad god sam nešto planirala, dogodilo se nešto što ne treba. Planirala sam udaju, svadbu - desila se korona. Planirala samo ovo, pa opet korona. Ništa ne planiram i sve prepuštam da me život nosi – priča Sečivanovićeva.
Presrećna sam, zaista. Misija je završena, ja sam uspela u svakom segmentu ovog života. Ostvarila sam se kao pevač, kao majka, evo sada i kao supruga, ja sam prezadovljna. Misija je zaista uspešna – rekla je pevačica sa osmehom na licu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavaljević

Na pitanje da li par planira medeni mesec, Biljana je iznandila svojim odgovorom.

Moram da vam priznam da smo mi već bili jedno mesec dana na Sejšelima pre one prvobitne svadbe u maju, samo što nigde nismo objavljivali. Tamo nas je zatekla korona, jedva smo se vratili kući, tako da smo zbog toga prošli golgotu, pa sam ovog puta prepustila surpugu da on organizuje medeni mesec pošto meni nije pošlo za rukom – otkriva ona kroz smeh, pa nastavlja:
Imamo sad jedan veliki period rada, znate i sami da nismo radili godinu i po. Poželela sam se malo rada, publike i posla, pa ću jedan deo provesti radno, a negde tamo u oktobru ili novembru otići na neku lepšu destinaciju – kaže Biljana.

Foto: Pink.rs/P. Radosavaljević

Krenula sam sa radom i ne mogu vam opisati koliko mi je to vratilo energiju i volju za životom. Jedno vreme sam baš potonula, bila sam nekako depresivna, prosto to nisam ja i to nije moj način života, pa me je to baš izbacilo iz koloseka. Ali, hvala Bogu, vratila sam se u normalu, pa sam sad puna energije – otkriva pevačica.

Nedavno je njen sin Mateja uspešno položio malu maturu, a Biljana nije krila ponos.

Mateja me zvao i kaže: "Mama, je l' možeš da dođeš da nam pevaš na maturi". Malo su me iscimali, ali ja sam se brzinski spremila i otišla da im otpevam jedno sat vremena i bilo mi je prelepo. On je upisao željeni smer, upao je u prvu želju, tako da smatram da smo i tu ispunili zadatak, nije bilo lako, ali on je odličan đak, pa nije bilo problema – zaključuje Biljana Sečivanović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavaljević

Autor: P.R.

#Biljana Sečivanović