AKTUELNO

Još jedna drama!

Još jedna gledateljka se uključila u emisiju "Narod pita", podržala i pohvalila Milicu Kemez i iskritikovala Boru Santanu, zbog čega se on sukobio sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušice, prelepi ste. Volela bih da postoji direktna linija da mogu uvek da Vas pohvalim. Uvek sa sestrom komentarišem. Prešla bih sada na Milicu. Milice, šta znači: "Volim ga na svoj način". To sam čula od Vas i Mine. Šta to znači? - pitala je gledateljka.
Na način na koji ja umem najbolje - odgovorila je Milica.
Milice, bila sam mnogo uzrujana kada plačete, kada Vas napadaju, kada Vas napadaju. Žao mi je kada Vas Bora vređa. Slušala sam i prethodne gledateljke, Bora Vas ne voli. Kada Vas osoba voli, neće upotrebiti ružne reči. Vi ste posebna, pametna žena. Boro, nemojte da se ljutite, ali vas dvoje ste dva različita sveta. Milice, rešavajte svoj posao, dobili ste kuću, otvorite radnju. Poslušajte Zoricu Marković, ona je jako dobra osoba. Rešavajte svoje probleme dok je on van Beograda, pustite Boru neka ide svojim životom. Neka on radi ako on smatra da je dobar šoumen. Ja to ne mislim tako. Čestitam Vam na drugom mestu, mislim da je trebalo da dobijete prvo mesto, da ne komentarišem sad za pobednicu - poručila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima on i svojih problema, nije mu lako - pravdala je Milica Boru.
Nemoj da me braniš, nisam ja debil - odbrusio je Bora.
Milice, Vi uvek nađete lepe reči za njega, ali on za Vas ne. Shvatite, Vi ste dva različita sveta. Vi imate ideje, pametni ste, pomagali ste mu kada je imao radio-emisiju, on to nikada nije spomenuo, nije hteo da prizna. Uvek ste na njegovoj strani... - smatrala je gledateljka.
A na čijoj treba da bude? - pitao je Bora.
Sebe treba da gleda - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Prosek godina koji se javio je od Miloša Bojanića do Žiže... Neka se malo jave i mlađi ljudi, svet ostaje na mladima. Preterali ste u nekim situacijama koje ste rekli - govorio je Bora.
Boro, sačekajte, ovo je "Narod pita". Na Vašem licu se videlo da nista zadovoljni svojim mestom, a da li ste se zapitali zbog čega je tako? - poručila je gledateljka.
Zato što se moja greška meri 10 puta više. Da li je Car trebalo da bude pre mene? On je više psovao od mene. Da li je on više dao rijalitiju od mene? - pitao je Santana.
Boro, Vi ste Mići pričali da umre kada ste se svađali zbog prodavnice... - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se Vama sviđa Lepi Mića? - uzvratio je Bora.
Boro, ovo je "Narod pita", ne možete Vi meni postavljati pitanja. Ja sam bila stroga, ali realna. Ja znam gde je svaki učesnik sedeo i kako je sedeo! I šteta što nemamo direktnu vezu da se uključujemo! -

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.