AKTUELNO

Evo šta se krije iza drame!

Milica Kemez i Bora Santana su u večerašnjoj emisiji "Narod pita" progovorili i o svađi koju su imali na superfinalnoj žurki u Šimanovcima, a koju je paparaco našeg portala zabeležio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispričaću ti. Milica se spremala, rekli su nam u pola 9 da se spremi, ona se duže sprema, rekli smo joj u pola 10. Prijateljima neprijatno, ja sam rekao: "Vozi..." - ispričao je Bora.
Nisam se spremala, imala sam ozbiljan razgovor sa sestrom, plakala sam, ona je plakala... Sama sam se spremala. Nije zbog toga. Pokušala sam da ubedim sestru da pođe sa mnom, ona nije želela. Bila mi je želja da Mirela i Bora budu tu uz mene. Opet će reći ljudi: "Opet joj ništa ne valja...". Nadam se da ću proslaviti to - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je neko od zadrugara kontaktirao, čestitao? - pitala je Dušica.
Jako malo zadrugara me je pozvala da me čestita. Maksimalno 10 zadrugara... Teodora i Čorba su mi čestitali, MIća me je zvao. Jovana i Stefan tek juče na snimanju "Magazin In-a". Paula je bila srećna zbog mene, Miljana je bila srećna zbog mene. Rialda mi je pružila podršku. Ima tu zadrugara, ali neverovatno mali broj - odgovorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.