AKTUELNO

Osman Karić, otac bivšeg učesnika "Zadruge", mnogo puta do sada na negativan način se izjašnjavao o Ivi Grgurić, bivšoj izabranici svog sina. Međutim, sada je, kažu mnogi na mrežama, nadmašio samog sebe.

Kariću je zasmetala Ivina izjava iz emisije "Premijera - Vikend specijal", gde je priznala u kakvom joj je sećanju ostao Stefan.

Stefan je bio... Nemam ja mržnju u sebi, nikoga ne mrzim i pokušavam da u sebi ne ostavljam negativne misli. On je okej dečko, samo malo nesnađen. Moramo njegovog tatu da pitamo da li Stefanu treba još jedna "Zadruga" da se snađe - rekla je Iva, na šta joj Osman nije ostao dužan, već ju je zasuo brutalnim uvredama putem svog storija na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefana zabole, on svoj fazon fura, sve vas je izvređao, al' vas nije vređao. On sad sa Jovanom ispija pića. Našao ljubav je pravu, vas prepustio zaboravu. Stefan pored sebe ima oca, da je tvoj pored tebe bio, ne bi postala plastična boca, biću kulturan i fin pa neću reći dro*a - odbrusio je Osman Grgurićevoj i dodao da je ona njemu samo bila "loše vino".

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Autor: pink.rs