AKTUELNO

Finalistkinja "Pinkovih zvezdica" priznala je da bi volela da upozna takmičarku iz prve sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Najmlađa "Pinkova zvezdica" i miljenica publike i žirija, šestogodišnja Jovana Radonić, srca milionskog auditorijuma Televizije Pink osvojila je pozitivnom energijom, talentom i simpatičnim komentarima i zaključcima. Kako takmičenje odmiče Jovana je sve bolja, a njen napredak primetili su i članovi stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Ova finalistkinja obožava snimanja, drugare iz "Pinkovih zvezdica", ali i žiri.

- Sve volim podjednako, možda za nijansu malo više Sergeja zato što je luckast kao ja i zato što je jako duhovit – rekla je Jovana za Pink.rs.

Iako su joj više puta govorili da je rođena za scenu i da je pravi zabavljač, ova Zvezdica nam je otkrila da kad poraste želi da se bavi potpuno drugačijim zanimanjem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kad porastem bih volela da budem astronaut zato što tamo ima puno zvezda!

Jovana je za naš portal rekla i da je gledala drugare iz prethodnih sezona i da ih sve obožava, ali ipak jedna Zvezdica joj je omiljena.

Obožavam Lenu i jako bih volela bih da je upoznam! Sigurno bismo nas dve mnogo pesama zajedno otpevale, a prvo bih volela da to bude neka balada – istakla je malena finalistkinja.

Foto: YouTube screenshot

Preslatka Jovana s nestrpljenjem iščekuje svako snimanje, a tome prethodi ozbiljan rad kako bi se na ružičastoj sceni pokazala u najboljem svetlu.

- Zavisi koliko imamo vremena, ja se trudim da vežbam svaki dan, a ponekad moja profesorka Ana i ja kuvamo i vežbamo! I tad nam je baš lepo – otkrila nam je ova Zvezdičica.

Foto: Printscreen Youtube

U "Pinkovim zvezdicama" Jovana je upoznala mnogo drugara sa kojima obožava da se igra i peva.

- Tatjana mi je najbolja drugarica,sa njom zajedno dolazim u Beograd na probe i jako je volim, ali obožavam i druge, naročito Valentinu, Adrianu, Roka i Lenku – rekla je Jovana.

J. Vučić

#Jovana Radonić

#Lena Stamenković

#Pinkove zvezdice

'