AKTUELNO

Tek je sad shvatio.

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Dušica Jakovljević je pozdravila sledeću gledateljku, koja je uputila pohvale za izgled zadrugara, a i prokomentarisala njihovu vezu.

Drago mi je da ih sad vidim zajedno. Što se tiče njega, mora malo više da se opusti i da se smeje, mislim da je pravin car. Vidi se da je stegnut. Mislim da je dobar čovek, i volim njegov humor. Mina je nepredvidiva, mislim da se inati. Mislim da su joj Fran i Mišel bili igra, jedino je volela Cara. Pitala bih je šta misli o pomirenju Tare i Ša, i šta misli što je Ša sinoć pokušao da ponizi Ivanu? - pričala je gledateljka.
Što se tiče njih, sve što se desilo u studiju tokom finala, zgrozila sam se. Rekla sam mu da je to njegov izbor, sinoć smo imali priliku da vidimo šta se dešavalo. Žao mi je njega, ja nisam za tu vezu - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Ša ima toliko stvari da zameri bivšoj supruzi? Pa onda da izjavi za nju da je svašta čuo za nju, a onda imamo i Tarino ponašanje, gde nema nijednu zamerku? - pitala je voditeljka.
Ma kao da je neka magija - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Čim se pomirio sa Tarom, on je ponovo isti čovek. Previše mi je čudan, i mislim da nije dobro. Mislim da je Đedović u pravu. Za Filipa pitanje, koga je najviše razočarao i koga smatra pravim prijateljem? - pitala je gledateljka.
Meni se sloši od komentarisanja tuđih odnosa, jer sam i ja katastrofa. Smatram da mi je Šebez ispao prijatelj, a i Vladimir me je iznenadio, pozvao me je, javio se i ostaćemo u dobrom odnosu. Sa njim su mi iskrenije neke svađe bile, nego s nekim ljudima tapšanja po ramenima. Naravno i Paula, Janjuš. Neke stvari previše uzimam k srcu. Eto ona situacija sa Janjušem i Takijem, pokušavam da dođem do njega, ne mogu da dođem do čoveka. Vidim da je na instagramu, ali nema ga da odgovorim. Znam da mu je najbitnija ćerka, ali sam očekivao da se javi - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita