AKTUELNO

Svi su čekali ovaj susret.

Jedne od najvećih svađa koje su Paula Hublin i Fran Pujas imali u završnici "Zadruge 4" bile su zbog toga što je on sumnjao da će Paula završiti sa Filipom Đukićem nakon završetka rijalitija. Fran je počeo da sumnja u Paulu zbog toga što je saznao da je rekla da je Filip sladak, a zatim je saznao i da je Đukić nju pohvalio. Jutro pred superfinale, Fran je optužio Paulu da o Filipu priča u šiframa i da za to koristi ime "Kapetan Džek Sperou", što se kasnije ispostavilo kao istina.

Foto: Pink.rs/I. Paunković

Paparaco našeg portala uspeo je da ulovi Paula i Filipa kako razgovaraju na spektakularnoj žurki, koja je organizovana povodom superfinala "Zadruge 4".

Foto: Pink.rs/I. Paunković

Njih dvoje su razgovarali, a u jednom trenutku su koristili i telefone, pa smo se raspitali da li su možda i razmenili brojeve.

Foto: Pink.rs/I. Paunković

Odmah nakon ovoga, obavili smo razgovor sa FIlipom, a zanimalo nas je o čemu je pričao sa Paulom.

Sa Paulom? Čestitao sam joj na pobedi, tj. na kojem je bila mestu... Na mestu - rekao je zbunjeno Filip.

- Da li znaš da je zbog tebe bio haos u Zadruzi između nje i Frana? - upitali smo FIlipa.

Zbog mene, što zbog mene? Znate šta je fora, kad sam bio kod Pande u "Pitam za druga", rekao sam da mi je ona... (smeh), kapiraš? I da je talentovana. Tj. ne, prvo sam za vaš portal rekao da bih sa njom nastupao na "Zadrugoviziji", realno, šuri... Igranje, pevanje, sve... Posle toga nisam nešto pratio, ali su mi slali. Onda sam bio posle toga kod Pande u emisiji, pitali su me ko je favorit, ja sam rekao da je Paula. Do j*ja je i kako peva i kako izgleda - rekao je Đukić.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Da li ste razmenili brojeve? - bilo je naredno pitanje.

Ne - odgovorio je Filip kroz osmeh.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs