AKTUELNO

Au!

Protekle večeri završena je četvrta sezona rijalitija "Zadruga", a pobedu je odnela Nadica Zeljković. U okviru emisije "Premijera - Vikend specijal" imali smo priliku da vidimo kako Bela kuća i celokupno velelepno imanje izgleda nepun dan nakon superfinala. Pored toga, novinar Nemanja Vujičić je razgovarao i sa finalistima ove sezone. Njegovi sledeći gosti bili su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro smo, umorno malo, nismo spavali zajedno, malo smo se razdvojili, želeli smo da budemo sa porodicama, ali to ne znači da nećemo opet biti zajedno. Osman stoji pri tome da sve najlepše ima da kaže za Jovanu, svašta mi je ispričao, drago mi je da smo zajedno i da se držimo i da ništa ne može da nas rastavi. Niste uspeli jer ste smradovi - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi su uticali na naš odnos. Videli smo klipove ko nam želi dobro, ko nam želi loše, ko nas tapše po ramenu, a misli loše. Bitka je izgubljena ali ne i rat. Ja neću ni sa kim ostati u kontaktu. Mi smo dozvolili sebi da budemo iskreni, da transparentno rešavamo neke stvari. Ovo je naša pobeda, ja sam zadovoljna svojim plasmanom, ali volela bih da se vratim na 24 sata ovde sa tim zadrugarima, kivna sam na sve. Nismo verovali da je sve to tako kako vidimo. Naša ljubav je lepa i prelepa stvar, a ne kako smo ovde doživeli. Moji podržavaju njega, svi smo srećni i zajedno na okupu, naša porodica je stajala zajedno - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.