AKTUELNO

Budite uz program televizije Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatima danas od 13.30 časova!

Protekle večeri održano je spektakularno superfinale četvrte sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga", a pobedu je odnela Nadica Zeljković. Nakon 10 meseci svađa, intriga, drame, haosa, ljubavi, pomirenja - došlo je vreme da se kapije Zadruge zatvore do sledeće sezone. Ali, ne baš odmah. Naime, u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić će obići imanje i Belu kuću i to samo nekoliko sati nakon superfinala!

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja će vam pokazati kako to Bela kuća izgleda, ali i razgovarati sa finalistima ove četvrte sezone koji će mu otkriti svoje utiske nakon burnog superfinala!

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i uvek, voditeljke Tijana Prica i Bojana Lazić vodiće vas kroz petočasovni uživo program, a pored retrospektive događaja, premijernih intervjua i emotivnih ispovesti, videćete i kako je izgledao koncert pevačice Svetlane Cece Ražnatović, koji je sinoć održala pred 20.000 ljudi u Ljuboviji.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Sve ovo, ali i još mnogo toga očekuje vas danas uživo u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i zato budite uz program televizije Pink od 13.30 časova jer vam je zagarantovano uzbudljivo popodne!

Autor: N.V.