AKTUELNO

Neće joj pružiti ni ruku!

Kristijan Golubović i Kristina Spalević pojavili su se ruku pod ruku na superfinalu Zadruge 4, i to u vrlo elegantnim izdanjima. Oni su za Pink.rs otkrili ko su njihovi favoriti za pobedu, pa prokomentarisali i Miljanu Kulić, dok je Golubović otkrio i da li se čuje sa suprugom Ivanom, kao i oko čega.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

- Moj favorit je Jovana misica - otkrio je Golubović.

- Ja navijam za Stefana Karića - otkrila je Kristina, a onda je Kristijan otkrio da se čuo sa Ivanom, te i o čemu su razgovarali.

- Jesam u kontaktu sa Ivanom. Juče me je baš kontaktirala porukama. Dao sam joj ovlašćenje za ćerkin pasoš da može da ide na more i malo u Nemačku - otkrio je Golubović, pa priznao sa kim se neće pozdraviti ove noći od superfinalista.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

- Super nam je, uživamo. Od ponedeljka gasimo telefone i jedno mesec dana nas nema nigde, da, planiramo putovanje. Verovatno se sa Miljanom Kulić nećemo pozdraviti, iako bi ona volela da se cokimo i da je ispuckam, ali ne verujem da ću joj pružiti ruku. Ako ona inicira pozdrav, nećemo biti nepristojni - poručio je Kristijam, sa čim se složila i Kristina, a onda je Golubović dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Kad ponizite jednu ženu i date joj samo ''šejk'' i ništa drugo od sebe, mogu da nastavim koliko je njena sujeta, ego, njeno žensko biće uništeno tim mojim postupkom i to će je peći do kraja života - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K. ; M. I.