AKTUELNO

Spremna je da je primi u svoj dom!

Milica Kemez imala je danas kod Drveta mudrosti emotivnu ispovest u kojoj je, između ostalog, otkrila da se plaši izlaska iz Zadruge jer ne zna šta će je napolju sačekati. Ona je takođe istakla da misli da neće imati gde da ode i da živi, a sve zbog raznih situacija koje su se desile sa njenom sestrom. Međutim, ono što Milica u ovom trenutku ne zna jeste da će ipak imati ko da je prihvati i gleda kao najrođenijeg.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, za portal Pink.rs oglasila se Zorica Marković, a već na početku razgovora sa njom u glasu smo čuli da pevačica plače i ne može da se zaustavi. Ona nam je otkrila da ju je jako potreslo sve što je Milica rekla kod Drveta mudrosti, te da je odlučila da je večeras sačeka prilikom izlaska i ponudi joj da ode kod nje, gde može da živi.

Evo plačem, ne mogu da se smirim. Kada sam videla šta je sve Milica ispričala kod Drveta, ne mogu da se smirim. Ja znam tu celu priču još od pre, čak sam i prošle godine ja njoj nudila pomoć kada je izašla, kada je imala te probleme, nudila sam joj advokata, sve što mogu, ja nju mnogo volim. Nisam mogla da uđem ove godine u Zadrugu iz opravdanih razloga, ali da sam bila tamo, ja bih bila uz nju. Zato sam rešila da idem večeras da je sačekam i da joj ponudim da dođe kod mene, ako hoće ceo život da provede, imam i salon, samo treba da se opremi, sve ću joj dati. Znači, ne mora privremeno da bude kod mene, čujem je kako kaže da ne zna gde će, u hotel, ma kod mene će da ima sve, ja ću da je primim kao svoje dete. Ja verujem da bi ona volela da je možda njeni sačekaju, tetka, sestra, ako tako bude, ona neka odluči gde će, njena odluka je svakako, ali kod mene može uvek i dokle god to bude želela. Ovo je strašno šta je ona proživela, ja ne mogu da se smirim, gledam i mislim se kako bi bilo da je to moje dete - rekla je Zorica za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će se odigrati večeras, saznaćemo uskoro jer je do velikog superfinala ostalo jako malo!

Autor: N.V.