AKTUELNO

Tenzije sve više rastu!

Sinoć je održana poslednja emisija "Finale - Izbacivanje", a voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u studiju Taru Simov. Ona je pričala o svojim izascima, slikama sa Mensurom Ajdarpašićem, raskidu sa Nenadom Aleksićem Ša i kako komentariše njegovu izjavu da ima osećanja prema bivšoj ženi Ivani. Ona je komentarisala zadruge i odosne u Beloj kuči i rekla da se kaje zbog svađa sa Nadciom Zeljković.

Napravljen je prvi presek, a voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i okupio zadrugare za crni sto kako bi ima saopštio kod od njih je imao najmanje sms glasova i napušta takmičenje samo jedan dan pred spektakularno superfinale. Milan je prozvao četvoro zadrugara Minu Vrbaški, Jovanu Tomić, Marka Đedovića i Marka Janjuševića. Voditelj je saopštio da u trenutku preseka Matora ima najmanje glasova publike i da napušta Zadrugu i zauzima 19. mesto.

Matora je stigla u studio, a tu su je čekale voditeljka Dušica Jakovljević i gošća Tara Simov, sa kojom je Matora odmah ušla u sukob. Tara je njoj zamerila što je poklekla na hipotetička pitanja i stvari koje je pričala za nju kod Drveta mudrosti, ali Matora joj nije ostala dužna i rekla da smatra da se ona folirala u određenim trenutcima i da nije volela Nenada Aleksića, jer ga ona nikad ne bi napustila. Jovana je taođe kometarisala i svoj odnos sa Sanjom Stanković, ali i iznenadno zbližavanje sa Aleksandrom Nikolić.

Napravljen je još jedan presek, a Milan Milošević vratio se u Belu kuću kako bi zadrugar sa najmanje glasova osvojio 18. mesto. Tenzije u kući su sve više rasle, a od četvoro odignutih zadrugara: Mine Vrbaški, Stefana Karića, Mrka Đedovića i Rialde Karahasanović, Mina je imala najmanje sms glasova i napustila je takmičenje.

Mina Vrbaški pravo posle izbacivanja došla je u studio i odmah ušla u okršaj sa Tarom Simov koja je obavestila Minu da će na njenu adresu stići tužba zbog stvari koje je pričala za nju. Mina Vrbaški u pauzi za vreme reklama čula se sa svojom mamom Ivanom, a nakon poziva skroz je promenika pričo o Filipu Caru.

Rekla je da dok je ona po sudovima, dok reševa stvari, da opet mora da gleda neke moje ludosti. U suštini, neki ljudi me više neće videti, a to je Filip Car. Sad je plakala, tako mi je sad ovo u glavi, da ga više nikad ne bih pogledala u oči. Šta će da bude za 10 dana, ne znam - rekla je Mina.

Napravljen je i poslednji presek, a voditelj Milan Milošević ušao je na imanje,okupio zadrugare i obavestio ih da Marko Đedović napušta takmičenje i zauzima 17. mesto.

Markio Đedović uputio se ka studiju gde je bila voditeljka Dušica Jakovljević sa gošćom Tarom Simov i izbačenim zadrugarkama Minom Vrbaški i Jovanom Tomić Matorom, a ono što je sve zaprepastilo što je Tara pobegla iz studija neposredno pred Markov dolazak. Mina je odmah Đedoviču prenela šta je Tara pričala i koju si razlozi njenog napuštanja emisije, a on je žestoko opleo po njoj i Nenadu Aleksiću Ša, ali i po ostalim zadrugarima, posebno Marku Janjuševiću Janjušu.

U samo superfinale plasiralo se šesnaestoro veličanstvenih, i to: Mišel Gvozdenović, Milica Kemez, Maja Marinković, Marko Janjuševiće Janjuš, Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević, Aleksandra Nikolić, Filip Car, Miljana Kulić, Nadica Zeljković, Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović, Lepi Mića, Nenad Aleksić Ša, Fran Pujas i Paula Hublin.

Autor: A.N.

#Zadruga