AKTUELNO

Oduševljena malim Aleksejem.

Pevač Darko Lazić navodno ima novu devojku, pevačicu Barbaru Bobak, za koju njegova bivša verenica Marina Gagić tvrdi da mu je samo koleginica. Međutim, Barabra kaže da između Darka i nje ipak ima nešto više od kolegijalnosti.

- Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: "Mama". Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmejali. Sinčić je divan, šarmantan skroz - ispričala je Barbara koja je potom otkrila i kako su se Darko i ona upoznali, kao i da nije baš bila oduševljena njime u početku:

Foto: Pink.rs, Instagram.com/barbara.bobak

- Ja sam radila privatno veselje, i rekli su mi da će doći Darko, na šta sam prevrnula očima. Dešava se na svirkama da ti jaki, poznati glume ludilo, ne komuniciraju sa nama, a nekad čak i prozivaju muzičare preko mikrofona. Zato sam imala predrasudu prema Darku, ali dečko je super. Pozitivan, veseo, nema trunku kompleksa. Čak mi je prišao, rekao da mu se sviđa kako pevam i tražio da razmenimo brojeve, jer mu treba pevačica za privatna veselja. Tako je sve počelo - kazala je Bobak za "Svet" prenose mediji i dodala da joj s Darkom ide "kao po loju":

- Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamerke. Gde god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao. Za sada je sve super, često se viđamo - ističe pevačica koja nije mogla, a da ne prokomentariše Marinu Gagić, Darkovu nekadašnju verenicu i majku njegovog sina Alekseja:

Foto: Instagram Printscreen, TV Pink Printscreen

- Slali su mi neke članke gde je ona navodno izjavljivala neke loše stvari o meni. Nemam ja tu šta da reagujem. Što se mene tiče, uvek će imati poštovanje jer je Darku rodila dete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački. Koliko sam uspela da ispratim, lepa žena, negovana, a u probleme koje su Darko i ona imali, ne ulazim. Mene nema razloga da mrzi. Mi smo se upoznali kad su već bili razdvojeni. Ako je sretnem, pružiću joj ruku - tvrdi Barbara.

Autor: M.K.