AKTUELNO

Nije izdrzao.

Nakon što je voditelj Darko Tanasijević saopštio zadrugarima da je napravljen presek i da je sledeći zadrugar koji napušta Belu kuću Bora Santana, on e pozdravio sa zadruagrima i uputio u studio kod Dušice Jakoljević, gde ga je ona čekala sa svojim gostima Natašom Radan i Lazar Čolić Zola:

Foto: TV Pink Printscreen

Iznenađen sam, ali mi nije krivo. Hvala svima što su glasali za mene, meni je ovo najlošiji plasman - rekao je Bora.
Kada uporedim koliko sam sebe da, a bio sam 12. Meni ljudi više sude neko drugima. Ima tu toliko priča ono sa Necom i sa Milicinom sestrom - komentarisao je Bora svoje učešće.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada izađe Milica, pričaćemo ona i ja i MIrela i sve ćemo razjasniti. Ja neću ništa komentarisati. Gledaoci su dali sud za mene, oa sezona mi je bila baš loša, ne verujem da ću opet ulaziti - dodao je Bora.
Ja sam bio kažnjen za ne svoje postupke, ono sa Necom me je upropastilo, i ono tema Mirelom.
Mirela nikad nije imala ništa sa njom, ona je rekla da si ti hteo da te ona ljubi u obraz. Nju ti nije zanimalo pa zbog toga nije ništa reagovala - dodala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je nakon toga rekao kako se oseća po pitanju Milice, i tom prilom čak i zaplakao.

Ja bih najsrećniji bio da je ona prespavala u mojoj kući, kod mog brata. ja bih bio najmirniji. Moram da kažem da ćemo se ona i ja videti, ali ništa tu neće biti - rekao je Bora.
Meni je jako krivo zbog te situacije - rekao je Bora i zaplakao kada je video Milicu da plače i tim svima stavio do znanja da on nju voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga