AKTUELNO

Svemu je svedočio!

Sloba Radanović bio je prisutan u teretani u kojoj je muškarac U.R. (19) fizički napao radnicu. Kako se navodi, upravo je Radanović bio taj koji je izvesnog dečka U.R. sklonio od devojke i izveo iz teretane.

Sloba se oglasio za domaće medije i istakao da njegov potez nije junački i da niko ne treba da bude slep na nasilje.

- Bio sam u drugoj sali kada sam čuo neki vrisak. Došao sam do tog pulta, nisam znao šta se dešava. Momak je stajao na sredini, nastavio je da viče na radnice. Ja sam prišao i izvukao ga napolje. Tek sam posle saznao da je on pre toga nasrnuo na radnice, što sam kasnije video i na snimku. Ne smatram da je potez junački, nego normalan, i da na nasilje ne smemo ostati slepi. Krivo mi je što nisam ranije naišao - kaže Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlasnik teretane u kojoj se desio incident opisao je kako se sve desilo.

- Počelo je tako što je tražio da sedne za pult i počeo bukvalno da je zlostavlja. Lepo mu je rekla: "Niste zaposleni, ne možete sedeti za pultom". Onda joj je on odgovorio: "Ti ćeš da mi zabraniš" - objasnio je on.

Tada je, kako kaže, nasilnik uleteo u pult, gurnuo stolicu i nasrnuo na devojku.

- Nasilnički ju je udarao po glavi. Ona je pozvala posle toga menadžera, koji u tom momentu nije bio prisutan u samoj teretani, ali me je odmah pozvao i mi smo otrčali do prve policijske stanice da prijavimo slučaj - istakao je vlasnik teretane.

Foto: Instagram.com/aleksandarsasasimetrija

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su U. R. (2002) neposredno nakon izvršenja krivičnih dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti. On se tereti da je juče u jednoj teretani u Novom Beogradu nakon pretnji fizički nasrnuo na radnicu, a potom putem jedne društvene mreže objavio pretnje zaposlenima u toj teretani. Takođe, nakon nekoliko časova U. R. se, kako se sumnja, vratio u teretanu i radnici zadao više udaraca pesnicom.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Autor: N.V.