AKTUELNO

Divne vesti.

Branka Katić, jedna od naših najtalentovanijih i najlepših glumica, svojim umetničkim bravurama već dugi niz godina ostavlja sve bez daha, a domaća publika će u narednom periodu imati prilike da je gleda više nego što su do sada navikli. Kao što je poznato, Branka živi u Londonu sa svojim suprugom, filmskim i televizijskim rediteljem Džulijanom Farinom i njihovom dvojicom sinova Luiem i Džoijem. Međutim, lepa glumica priznaje da je ove godine rešila da više vremena provede u Srbiji, gde su je sačekale brojne poslovne ponude.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Pred kamerama emisije "Premijera" Branka je otkrila da će joj se sinovi pridružiti u avgustu i da jako vole Srbiju, a da će njen stariji naslednik čak i volontirati na jednom filmu koji će snimati.

Ja sam, na primer, ove godine više ovde nego u Londonu. Moj stariji sin Lui dolazi da volontira na filmu koji radimo u avgustu, Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i doći će i on u avgustu. Mislim da su moja deca dovoljno velika sada da malo manje viđaju mamu, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su mi zanimljive i uzbudljive i mislim da je posle dužeg vremena bavljenja mojom porodicom, vreme da se vratim karijeri - rekla je Branka.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.